« Stabiel... | Home | El Niño is terug....… »

Onder de banken!!!!

Vrijdag 14 Augustus 2009 at 11:38 am.

Volgende week donderdag weer richting de 30 graden... pffff!

Gelukkig zijn langetermijnvoorspellingen niet al te betrouwbaar! Hoop ik dan maar!

Update: En inderdaad... weinig betrouwbaar... de verwachting is boven de 30 graden GEMIDDELD!

acht reacties

vera

Jammer genoeg gaat warm weer altijd door en aangekondigde regenbuien gaan onze neus hier in het noorden voorbij.
Net nu ik weer moet gaan werken. Dus dat wordt de ventilator weer op de nek binden.
Laten we hopen dat een grote depressie roet in het eten van de zonaanbidders komt gooien, maar dat zal wel weer niet. Altijd die rottige oostenwind die die narigheid brengt, doet u mij maar een frisse zeebries.
Ik word een beetje vervelend van dit weer, het is bewolkt en toch redelijk warm, het wordt er alleen maar benauwder van. Waarom is er zo weinig wind?

vera (E-mail ) - 14-08-’09 12:39
Nathalie

Ik las het ook net.Het gaat weer helemaal de verkeerde kant op met de temperatuur.Heel veel sterkte iedereen de komende dagen.Hou dat rotweer nou nooit eens op?

Nathalie - 14-08-’09 12:53
erica

ik ben ook helemaal knorrig aan het worden. Je zou denken, morgen nog ff een uitschieter, en dan gaat het afbouwen, hup, richting september, herfst!
nee hoor, gewoon weer naar 22 graden, dat noemen ze afkoelen en dan woensdag weer naar de eind 20 graden. Ik ben de ijsbakken alweer aan het vullen voor morgen. Sta te popelen om m’n zonneklep- en bril in te ruilen voor m’n sjaal en wanten. Wat duurt het deze keer lang!! En hopelijk komt er een depressie van de Azoren. Dat gebeurde vroeger nog wel eens, maar daar hoor ik nooit meer wat over.

erica - 14-08-’09 13:13
vera

Nou je het zegt, die Azoren, zijn die er nog wel? Misschien weggespoeld tijdens de vorige El Niño?
Ik moet morgen naar een beurs in Zwolle. Pfff, als ik er al aan denk. Maar gelukkig niet in Limburg, want daar is het nog warmer.

vera (E-mail ) - 14-08-’09 13:16
erica

Ik werk ook morgen, vogelopvang, pffft. bloedheet tussen de gevederde vriendjes. en sommige late jonkies zitten nog onder de lamp! dan moet je ze daar staan voeren, het zweet golft van je lijf dan. En net nam het botulisme af en nou wordt het weer zo smerig heet. Rotjaargetijde!

erica - 14-08-’09 13:22
Karina

Hebben jullie Margot Ribberink toevallig gezien bij Editie nl? Vol trots stond ze te vertellen dat het donderdag wel 30 graden kon worden, jippie!!! En die twee presentatrices ook… oh oh wat waren ze blij. Ik zal niet herhalen wat ik zei op dat moment. En dat terwijl ik vanmorgen om half 5 wakker werd en zo n heerlijke frisse lucht mijn kamer in voelde komen. Wat rook dat lekker. Toen had IK een big smile op mijn gezicht. Gelukkig gaat de zon al later op en eerder onder ,maar verder moeten we het maar weer uitzitten. Bah!!!!!

Karina - 14-08-’09 20:27
erica

ja, heb het ook gezien, totaal gehersenspoeld door de massamedia. zij denken nog steeds dat dit lekker is. ik sta ook heel vroeg op om van de koelte te genieten. ben het wel erg zat, dat opsluiten en barricaderen en al die wapens tegen de zon. heb trouwens een zonneklep gekocht, houdt het zicht naar boven voor 2/3 tegen en zit je dus niet naar die fletse blauwe lucht te kijken. en nee, ik ben niet depressief, maar ben de zon en de massa beu. ( dit voor als er soms een bijdehandte psychiater mee zit te loeren op het forum).

erica - 16-08-’09 10:56
Annique

Die euforie bij mensen als ze erachter komen dat het 36 graden word doet nog even wat zout in de spreekwoordelijke wond. Gatverdamme wat een smerig vies kloteweer.

Annique - 19-08-’09 06:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.