« ... en daar gaan we w… | Home | Maak me gek... »

Blijmaken met een dode mus...

Zaterdag 11 April 2009 at 11:08 am.

Hoewel de vogels nog niet dood van het dak vallen zijn de afgelopen dagen beroerd geweest. En toen zag ik deze kop op de KNMI site:

Tot Pasen uitzonderlijk warm

Ach... pasen... dat is nog maar 2 dagen dacht ik nog! En toen kwam dit erachteraan:

Meteoalarm.eu: sneeuw in de Spaanse bergen

10 april 2009 - Goede Vrijdag en zaterdag zijn bijzonder warme dagen, maar met Pasen is het vooral aan de kust minder warm en is er ook minder zon. Toch blijft de temperatuur ook na Pasen nog boven normaal. In grote delen van Europa is het vrij warm maar toch ligt er in de hogere delen van de Alpen nog voldoende sneeuw voor wintersport.

Dus er is sneeuw in spanje en bij ons blijft het warm.... Weltrusten lezers... ik ga slapen!

vijf reacties

erica

ja, het is belachelijk allemaal. gisteren op werk liet ik me weer verleiden om de discussie aan te gaan, dat het abnormaal is die hoge temperaturen enz enz.
je zou haast ruzie krijgen, je wordt echt niet voor vol aangezien. en dan al die boten weer en de files en de volle terrassen. wat een hype!
en nathalie: als ik met google “zomerdepressie“intik, krijg je oa onze site te zien, de bovenste. en die heeft een vraagteken erachter staan…en de andere sites hebben een “vinkje”.
groetjes

erica - 12-04-’09 09:57
Nathalie

Erica,ik heb die vraagteken gezien.Ik ging er mer de cursor opstaan kwam er vervolgens een schermpje waar op stond dat de website nog niet getest is.Nou ja zeg,die site bestaat toch allang?

Nathalie - 12-04-’09 14:29
erica

Nathalie, ik ben ook op dat vraagteken gaan staan, was nooit bij me opgekomen. Er stond ergens iets wat je aan kon klikken zodat de site alsnog getest gaat worden. wordt vervolgd dus…
Ik hoop dat Prozac ff onder z’n steen vandaan komt en een en ander uit kan leggen…
we zullen ons vinkje krijgen, wat denken ze wel niet!!!

erica - 12-04-’09 22:33
Prozac

Je denkt toch niet dat ik onder mijn koele steentje vandaan kom om een vraagtekentje weg te halen :D

Waarschijnlijk hangt e.a. af van de virusscanner die je gebruikt… of de spyware check van IE. Maar omdat de site niet heel veel bezoekers krijgt staat hij laag op de prioriteitenlijst van de ‘grote’ bedrijven. Die zitten natuurlijk allemaal buiten! In de zon… smeerlappen!

PS. Als je AVG antivirus gebruikt staat er netjes een vinkje!

Prozac - 13-04-’09 11:09
erica

oh! aha…bedankt!!!
fijn dat we toch meetellen….smeerlappen idd!

erica (E-mail ) - 13-04-’09 13:18


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.