« Stilte... | Home | Blijmaken met een dod… »

... en daar gaan we weer!

Zondag 29 Maart 2009 at 5:41 pm.

Zomertijd is nog geen 14 uur oud, dus mooi op tijd om het klagen weer te beginnen! En komende week misschien 18 graden! Had ik al eens gezegd dat de wereld naar kl#$te gaat?

PS. Mocht je regelmatig wat willen schrijven op zomerdepressie.net... dat kan, misschien dat het leuk is om met een klein groepje mensen commentaar te geven op het weer en de berichtgevingen daarover!!

vijftien reacties

Vera

Ja hoor, ik ben van de partij. Je bent precies op tijd, ik zat me groen en geel te ergeren aan de zomertijd. En dan heb ik het nog niet over dat de wereld door de opwarmende aarde naar de jeweetwel gaat, want dat ben ik roerend met je eens.
Maar ik ondervind nu al ongemak van die rot tijd. Ik ben moe, maar kan niet slapen, ik heb zin in wat, maar heb geen honger, ik heb de pest aan het feit dat de zon schijnt alsof het drie uur ‘s middags is in plaats van zes uur. En de dar in dat ik de komende week dus weer de hele week moe ben, en dat het warmer wordt dan nodig is voor eind maart, begin april.
En vooral heb ik heel erg de p in dat we weer zes maanden door moeten ploegen tot het eindelijk oktober mag zijn. Waarom duren de winters toch zoveel korter dan de zomers, of lijkt dat maar zo?

Kortom: ik heb een gierend slecht humeur! Heerlijk dat ik hier even kan luchten.

Vera (E-mail ) - 29-03-’09 18:00
Nathalie

Vera,dat gevoel heb ik ook dat de winters veel korter duren dan de zomers.Maar de massa loop te klagen dat de winter altijd zolang duurt.Het is tegenwoordig ook al taboe is je toegeeft dat je liever stamppot eet dan vlees van de bbq.Het wordt steeds erger.Nog ff en mag allemaal niks meer zeggen.Een andere mening op na houden dan de massa wordt tegenwoordig niet meer geaccepteerd!

Nathalie - 29-03-’09 22:16
erica

ik ben ook helemaal depri na het lezen van de weerberichten net. afschuwlijk! weer maanden geluidsoverlast en bomvol buitenleven, files op de weg naar de kust, de stank van bbq’s, noem maar op. en ik mag niet klagen dus, want ik heb m’n tijd gehad, zeggeb ze dan. maar in de winter en herfst mag ik van hen ook niet zeggen dat ik wind, regen en rust heerlijk vind. dus eigenlijk mag ik nooit wat zeggen…
het forum zal ik weer vaak gaan bezoeken….

erica - 30-03-’09 10:05
juffrouw Jo

GRRRRRRR!!!
Het is inderdaad weer zover, die rot zon schijnt en al mijn vrienden beginnen weer te kroelen van geluk terwijl ik me suf erger.
Even de honden uitlaten en ik kom puffend thuis, de wereld wordt weer drukker en lawaaieriger, maar vooral warmer, kleffer en zweeteriger.
Dus weer op zoek naar lotgenoten op het internet, deze blog en natuurlijk facebook.
Leuk om daar te lezen dat er mensen zijn over de hele wereld die de zon ook een ziekte toewensen, en die mensen wonen soms op plekken waar het weer nog veel slechter is.
Met die gedachte en veel ijs en koude cola slaan we er ons dus maar weer door heen.
Tot ik een huisje ergens in een koel donker bos kan kopen!

juffrouw Jo (URL) - 31-03-’09 16:26
erica

had ik maar het geld om een huisje te kopen…zat ik allang in een koel en verlaten bos…
1 troost…al is het een schrale….de sneeuwklokjes zijn alweer weg en de krokussen zijn op z’n retour. DAT hebben we in ieder geval weer gehad, en DUS…alweer een stukje verder naar de herfst…
ehm…ik zei het al…een scrale troost, maar beter iets als niets!

erica - 01-04-’09 14:06
vera

Vannacht geprobeerd met het raam open te slapen. Nou bah….een hoop lawaai, auto’s die alsmaar door blijven rijden, de lucht van een of ander houtvuur en mensengejoel. Jakkes, dat wordt weer de hele zomer het raam dicht en de schoep boven mijn bed aan.

Mensen, ik hoop van harte dat het een koude zomer wordt. Regen hoeft niet direct (alhoewel af en toe een middagje stortregen is heel lekker), want dan gaan die winterdepressievelingen weer zo klagen, maar gewoon een frisse zomer. Wandelen met een trui aan, prima toch?
Help me duimen!

vera (E-mail ) - 11-04-’09 08:10
vera

Jo, waar moet ik zijn op Facebook om mee te kunnen klagen over het weer. Ik ken die site nog niet, en alles helpt haha.
gr.
Vera

vera (E-mail ) - 11-04-’09 08:13
erica

oef! begin april en zomerse temperaturen, vreselijk. en dan als het gaat bewolken en regenen hebben ze een slechte zomer…mensen, het is veel te warm voor de tijd van het jaar!
gewoon een koude zomer idd, lekker fris met trui.
en waarom heeft onze site een vraagteken? en geen vinkje?
worden we weer niet voor vol aangezien? weten ze weer niet wat ze met ons aanmoeten?

erica - 11-04-’09 09:33
Nathalie

erica,waar staat dat vraagteken dan? ik vrees dat we nooit voor vol worden aangezien,want ze wllen ons nog steeds niet begrijpen.

Nathalie - 11-04-’09 10:26
Henk

Hoi allemaal,

Ik ben ook alweer helemaal depri. Krijg mijn rust niet als het warm is. Overal blérende mensen. En als je zegt dat je dit niks aan vindt dan kijken ze je aan of je ontsnapt bent uit het gekkenhuis. DJ’s die bleren dat als de temperatuur steeds hoger wordt dat het prachtig is buiten. Ja, zou ik ook zeggen als ik een studio zat met 18 graden. Lekker temidden van de airco. Ik herken mijzelf in heel veel verhalen van jullie. Je moet maar met de massa meegaan. En de media die maar bepalen wat ik lekker weer ‘moet’ vinden. Zat er maar een termostaat voor de zon in mijn huis, of een dimmer zou ook leuk zijn.

Sterkte allemaal.

Groetjes,

Henk

Henk (E-mail ) - 11-04-’09 19:34
a3

Hier nog iemand die een hekel heeft aan de zomer. Gedver die hitte en dan vooral die zomertijd, zo lang licht. De narigheid begint al in april en duurt tot eind oktober, winter is heel kort.
Ik wordt echt ziek van de warmte, lig het liefst de hele dag te slapen.
Leuk dat er meer mensen van mijn kaliber zijn, was er nog nooit een tegengekomen, mensen verklaren je meestal voor gek.

a3 (E-mail ) - 20-06-’09 13:06
M.M.

Vreselijk die hitte die er weer aan komt,zo te zien op de weersite’s krijgen we het de komende 12 dagen weer veel te warm.
Ik kijk ook uit naar koelere lucht want ik vind die hitte drie keer niks,je wordt er loom van,je zweet als een otter,het is idioot lang licht en dan nog niet te spreken over herrie die je tot laat hoort want alle deuren en ramen staan open en dan ook nog eens die stank van barbeques.
En het klopt als je zegt dat je liever de winter hebt dat mensen je maar raar vinden.Tegen de hitte kun je niets doen,maar tegen de kou wel en dat snappen ze maar niet of ze willen het niet snappen.

M.M. - 23-06-’09 19:54
queene

Hey everybody,

Ik ben ook geen zomerfan! Maar bij mij is het niet zo dat de ellende al in april begint of meteen bij de eerste zomerse dag. De lente vind ik nog wel leuk. Ik heb vooral een hekel aan de maanden juni, juli en augustus: de hitte, het zogenaamde benauwde ‘plakweer’, alle televisieprogramma’s hebben een zomerstop en de eerste programma’s stoppen al in MEI om in SEPTEMBER pas weer terug te keren, niet lekker onder mijn dekbed kunnen kruipen ‘s nachts en niet in slaap kunnen komen door de hitte, gezeur over vakanties (nou ik ben single en heb niet iemand om mee op vakantie te gaan), ik ben 23, lesbisch en wil een partner vinden heb al 4 advertenties gezet in een lesbisch blad maar helaas is daar nog geen relatie uit gekomen. Advertentie nr 5 ligt natuurlijk allang klaar maar die zet ik natuurlijk pas in september want in de zomer is iedereen zo druk met zichzelf en vakanties dat ze toch geen behoefde hebben om te reageren. Het is nu week 27 (bijna 28), over iets meer als 8 weken is het week 36(1 september). 1 september is voor mij altijd weer een mijlpaal. Dan trakteer ik mezelf op iets lekkers omdat dan de herfst dan langzaam weer een beetje begint. In ieder geval is dan dat stomme vakantiegedoe voorbij. Begrijp me goed ik gun iedereen zijn ontspanning hoor, maar waarom moet daarover 3 maanden lang gezeurd worden? kan ik het helpen dat ik moeilijk nieuwe vrienden maak en ook geen partner heb zodat ik niemand heb om mee op vakantie te gaan?! en de barbecue kan voor mij ook uit blijven tenzij er vegetarische dingen op liggen: ik ben vegetarier! Ik zie deze maanden maar als een soort ‘tussenperiode’ om na te denken wat ik na de zomer wil gaan doen (b.v. nieuwe contactadvertenties plaatsen, lid worden van een of andere groep om nieuwe mensen te leren kennen). Ik werk dus ik heb overdag gelukkig wel iets te doen(en het is gelukkig ook nog binnen).

Lang leven mijn dvd’s, computer, sportschool, werk. Die helpen mij de zomer wel door.

Is er iemand die zich een beetje herkent in mijn verhaal? en voor wie 1 september ook een mijlpaal is?

grz queene

queene - 04-07-’09 00:00
dolfijntje

hoi, Hier ook een zomerhater!! Kijk elke dag verschillende weerberichten om te kijken of er 1 weerman/vrouw iets zegt wat ik graag horen wil. Dus oftewel het wordt koeler. Vandaag ook weer zo’n vieze plakdag. Zit nog na te zweten en te wachten op dat het gaat regenen. En dan nog maar afwachten dat het dan afkoelt of juist weer benauwder wordt. Gelukkig is het al bijna augustus en wordt het echt aftellen. heb bijna vakantie dus dat scheelt weer 3 weken. Kan je teminste verkoeling zoeken. Dan moet dat maar. Heb op mijn slaapkamer gelukkig airco dus kan wel goed slapen. En nu maar hopen dat het in de winter weer lekker gaat vriezen! heb er nu al zin in!!!

dolfijntje - 29-07-’09 20:47
Philizz

Kon ik maar ontsnappen aan de warmte ja… Ik woon aan zee dus hier is het zomers wekenlang ‘s nachts ook nog 18 graden… ‘t Gaat zeker weer tot november duren voor de temperatuur in huis weer wat normale vormen aanneemt.

Wel grappig dat er meer mensen zo over denken.

Philizz - 29-07-’09 23:29


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.