« Wow... | Home | ... en daar gaan we w… »

Stilte...

Dinsdag 25 November 2008 at 1:47 pm. Heel vreemd... als de zomer voor de deur staat begint het te kriebelen om hier te gaan schrijven... klagen en vloeken. Maar als het dan eenmaal lekker herfst is... dan vergeet ik dit weblog gelijk weer... en als het wintert zoals afgelopen zondag denk ik er helemaal niet meer aan. Maar dan weer zo'n zonnetje als vandaag! Dan wil ik gelijk even mijn excuus aanbieden voor het negeren van mijn taak en alvast een vooraankondiging doen dat er verlopig weinig op de blog gaat verschijnen als het weer aanhoudt! Een soort van stiltewaarschuwing zal ik maar zeggen ;-)

negen reacties

erica

okee, gesnopen. wel jammer dat ik net hoorde dat de meteorologische herfst alweer gedaan is, de 30e nov. dus. maar ik hou gewoon 21 dec aan, duurt het lekker ff langer allemaal.
allemaal genieten maar!

erica - 02-12-’08 09:52
Nathalie

Genieten we allemaal van dit winterweer? Iedereen loopt maar te blaten dat het te koud is en dat ze naar de lente verlangen.Mogen wij ook eens wat?

Nathalie - 05-01-’09 20:57
erica

ik geniet!! en ik hoorde ook alweer geleuter zoals: nog ff volhouden jongens, over 4 maanden is het weer warm.
alsof WIJ daarnaar verlangen!! ze snappen niet dat er ook nog andersdenkenden op de wereld zijn.
ik ga wel iedere dag met een zak brood naar de eendjes en de buitenvogels, die vinden het allemaal niet zo leuk, maar ik wel.
storm en regen blijven favoriet!

erica (E-mail ) - 06-01-’09 10:13
Prozac

… zucht… dat waren leuke dagen…

Prozac - 12-01-’09 12:43
erica

en jawel hoor! in de rij bij de supermarkt….wat een regen he? ja, word je niet vrolijk van…mekmekmek….en wat een koude wind he?…mekmekmek..
WIJ worden niet vrolijk van de zomer…ik ga het op m’n voorhoofd schrijven denk ik!

erica (E-mail ) - 22-01-’09 14:59
Nathalie

een eige mening er op na houden dan de massa is tegenwoordig ketterij.zomermensen zijn een machtsblok en jij moet maar vrolijk meerennen.nou ech niet!!!!
ps:lekker weertje vandaag he?

Nathalie - 03-02-’09 17:39
erica

ik herhaal ‘s avonds sinds kort het weerbericht op mijn manier. als timoveef of een andere weerprofeet zegt: morgen helaas een koufront met regen, maar gelukkig in de namiddag zon, dan wordt dat: gelukkig een koufront met regen, en helaas in de middag zon. zo kun je de avond nog optimistisch doorkomen. helpt echt!

erica - 17-02-’09 12:41
Nathalie

Zucht,zucht,zucht.We moeten er weer aan geloven,die onnatuurlijke zomertijd.Wat mij betreft afschaffen die kolder! Je hoort niks anders als klachten.

Nathalie - 29-03-’09 11:20
erica

ja idd, vreselijk. En de zon en de blauwe luchten en het gemekker van het gepeupel over de regen. was het alvast maar weer september of zo. en die zomertijd is kul, nu gaan mensen elektrische bbq’s naar buiten slepen en terrasverwarming aanschaffen. en het was ooit bedoeld om energie te sparen…

erica - 29-03-’09 11:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.