« Ik gok dat de steen w… | Home | Vanachter de gordijne… »

NEEEEEEEE!

Maandag 07 Juli 2008 at 4:52 pm.

Dit las ik hier:

De kans is groot dat ons land aan het eind van deze eeuw (tussen 2090 en 2100) dagen meemaakt waarop de temperatuur tot ruim boven de 40 graden stijgt...

Nu ga ik even liggen... huilen...

zeven reacties

erica

ja…zooi….heb het net gelezen. maar goed, het zijn maar voorspellingen…
en onze kiezen doen tegen die tijd geen pijn meer…
maar het is wel triest nieuws idd.
genieten maar vd regen nu, zou ik zo zeggen…heeeeeeeeeeeeeeerlijk!
eindelijk het westen en de kust ook donker en nat….genieten!!

erica - 08-07-’08 09:59
erica

O, wat heb ik me weer geërgerd aan dat nieuws! “Wat een dramaaaaaatische dagen”, waren het volgens de nieuwslezer!! Dat noemen ze dus een drama, als het regent, wat broodnodig is voor de natuur.
En al die arme kindertjes op de camping..Man, wat zeur je nou…ze hebben al zon vanaf begin april. Alleen Koniginne dag was een beetje nat, alles hebben ze verder zonnig gehad: pasen, pinksteren, goede vrijdag, bevrijdingsdag, al die schoolvakanties zoals mei vakantie, voorjaars- of krokusvakantie, of hoe het allemaal heet. Dan hoor je ze niet…
En nu kunnen de kindertjes zich niet meer vermaken? Schiet toch op…
Jongens, het klimaat verandert, laat je auto staan en ga maar voortaan in april of mei kamperen….

erica - 10-07-’08 10:15
Prozac
Ik sluit me hier volledig bij aan! Prozac - 10-07-’08 14:09
Nathalie

Gisteravond om 21:45 branden de lantaarnpalen al,dus dat gaat erop lijken!

Wat die campinggasten betreft:ik heb totally geen medelijden met ze! Ze kiezen er zelf toch voor? Niemand zeg toch dat ze moeten? Dat is nou eenmaal de risico,en dan voor de camera gaan klagen dat het zo regent en last hebbeb van natte voeten.Ik kan ze een tip geven: blijf dan thuis!

Nathalie - 10-07-’08 15:56
erica

ja, idd! trek maar klompen aan op de camping, zo zijn de boeren ooit begonnen toch? warme, droge voeten. typisch hollands ook nog es een keer.
ga maar lekker ganzenborden met z’n allen.
het is lekker vroeger donker aan het worden, heerlijk.

erica - 10-07-’08 16:05
Nathalie

De klimaatsverandering werkt niet bepaald in ons voordeel.Ik wou dat de aarde afkoelde ipv opwarmde.Waar blijft de tijd toch dat we vanaf oktober tot ver in maart kortstondige of langere vorstperiodes hadden!

Nathalie - 12-07-’08 01:09
erica

nou, de laatste dag genieten dan maar. schrok me gisteravond te pletter van die helga van leur. na woensdag op naar de 25 graden…zucht….en we krijgen nog een “toetje”, zoals ze dat noemde met een brede grijns. volgende week zelfs 25 tot 30 graden. nog 2 maanden en dan is het officieël weer herfst, maar dat duurt nog zo lang. voorlopig maar weer onder de steen…

erica - 21-07-’08 09:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.