« Opleving... | Home | NEEEEEEEE! »

Ik gok dat de steen warm is :-(

Dinsdag 03 Juni 2008 at 5:36 pm.

vijftien reacties

erica

ik weet het wel zeker!! en dat zal ie voorlopig wel blijven ook!!
helaas…….

erica - 04-06-’08 09:12
erica

enne…waarom staat er niet bij: “cold – shrinks”…..??

erica - 04-06-’08 15:38
Vera

Nou, we zitten mooi met de gebakken toestanden he? Warm, warm, warm?
Waar zijn jullie allemaal, nog steeds onder jullie respectievelijke stenen?
Dat heeft hier geen zin, want hier in het hooge noorden (steenworp van Groningen) zijn alle stenen warm, warm, warm. Heb net even voor de vorm buiten een ijsje gegeten maar ben weer naar binnen gevlucht. Het leek wel of ik in een zak met warme lucht zat, gatverrrr. En binnen vijf minuten verveel ik me ook te pletter hoor.
Zitten jullie allemaal in het midden en zuiden? Dan mogen jullie van geluk spreken, jullie hebben tenminste nog wat regen gehad. Wij hier moesten het vanaf de eerste mei doen met twee armetierige buitjes. Ik vind het niks, nog drie en een halve maand tot oktober. Als die tenminste lekker wil waaien, regenen en stormen. Maar ook dat moeten we maar afwachten.
Sterkte, ik kruip weer in mijn hol haha.

Vera (E-mail ) - 08-06-’08 16:35
Prozac

Ach… er komt beter weer aan… regen en 16 graden… liever vandaag dan morgen ;-)

Prozac - 09-06-’08 12:40
Nathalie

Wat een chaggerijndag vandaag.Broeierig warm,en iedereen gestresst door het voetballen.

Nathalie - 09-06-’08 15:59
erica

en dan hebben ze nog gewonnen ook…nog meer carnaval en gewauwel op straat. leuk voor de hulpdiensten, die vervelen zich al nooit…
hopelijk is dit de laatste dag met “mooi” weer, wat een chaggerijnige zooi idd.
en mensen blijven het maar normaal vinden. mei is sinds 1901 niet zo warm geweest, juni gaat ook alweer met 3 graden hoger als normaal de boeken in.
er volgt toch wel gerechtigheid? nou wil ik normalere temperaturen en veel, heeeeel veel regen!!!

erica - 10-06-’08 09:11
Vera

Volhouden mensen! Tot mijn grote vreugde was het gisteren de langste dag, zodat we langzaam weer naar het donker toe gaan. En de oranjegekte is met ingang van gisteravond ook foetsjie, dat maakt het een stuk rustiger. Nog een paar dagen en dan is het nog drie maanden tot oktober. Aftellen maar.
En weergoden, doe mij intussen even een paar heftige depressies uit het westen alstublieft. Laat het maar waaien, regenen en stormen en vooral niet warmer worden dan 15 graden als het kan.
Pfffff….zondagmorgen half elf en het is buiten al 23 graden. Bah, bah, bah!!!

Vera (E-mail ) - 22-06-’08 10:38
erica

en hier ih westen krijgen we weer nix vd regen. en het is nu half 12 en vies en klam weer. gelukkig idd, de oranje gekte met al de vernielingen en baldadigheid is over. heb er verscheidene keren aan gedacht gisteravond:HA, de langste dag….wel om half 10 de gordijnen dicht gedaan en een lampje aan, want donker zal het zijn voordat ik de kajuit in ga!!
aftellen idd, en hopen op koelte en regen…

erica - 22-06-’08 11:40
Nathalie

Nou,het gaat van de week helemaal de verkeerde kant op met de temperatuur! Merken jullie al dat de dagen inkorten? Nou ik niet!

Nathalie - 28-06-’08 10:21
erica

nee, merken nog niet, het is eer een mentaal oppeppertje, het idee..
sja, het wordt een treurige depri-week..bah! 6 april zaten de eerste mensen al buiten, we zijn 3 maanden verder en heb het al helemaal gehad met die zon.
en nu wordt het nog erger…..
sterkte allemaal volgende week!
onder de steen maar weer met z’n allen….

erica - 28-06-’08 14:41
Nathalie

Weer vies broeierig weer vandaag! waar blijven die onweersbuien die ze beloofd hadden? Of wordt het westen weer overgeslagen?

Nathalie - 02-07-’08 16:04
erica

dat hoop ik niet! dat is al te vaak zo geweest!! de beloftes zijn dat er een regenfront zou overtrekken, te beginnen in het westen…ja, ja….
de hele dag dreigt het al, en een uur geleden vielen er 2 druppels, ik dacht: dat is het begin, goed zo…en nu komt alweer de zon door!!!!
vreselijk benauwd…het is niet eerlijk!!!

erica - 02-07-’08 16:12
Nathalie

Ja,idd alleen een paar druppels,en een uur later scheen alweer de zon.Niet eerlijk!!!

Nathalie - 02-07-’08 16:24
Nathalie

Ik denk dat ik ga overzomeren op de Antartica!

Nathalie - 02-07-’08 22:03
Vera

Ja, we zullen van het moment moeten genieten en dat is vandaag dus! Net nog een zalige stortbui, maar koperen kobus probeert er alweer tussendoor te piepen. En overdal druk, druk, druk in het dorp. ‘k weet niet wat ze allemaal nog moeten. Ga lekker binnen zitten met de gordijnen dicht en een goed boek mensen.
Mijn vriendin die altijd loopt te puffen dat ze het zo warm heeft, is gisteren vertrokken naar de Ardeche. Want Frankrijk moet en zal het wezen. Ik snap er niks van, wat moet je daar, als je niet tegen de warmte kunt. ‘t is gewoon mode, dat Frankrijk. Doe mij maar een enkeltje Noorwegen. Ik kom pas terug als jullie ook onder je steen vandaan komen.
Maar nee, ik blijf gewoon thuis en hoop met jullie mee op een rottige, zeiknatte, pestzomer, heerlijk!

Vera (E-mail ) - 07-07-’08 18:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.