« Zware tijden met 'moo… | Home | Opleving... »

Glaasje water, glazenwasser...

Dinsdag 13 Mei 2008 at 4:19 pm.

Het is een beetje stil geweest van mijn kant... niet omdat ik een hekel aan de site heb gekregen, of omdat ik een spontane voorliefde voor de zon heb gekregen... maar als ik mijn pc aanzet wordt het nog warmer in huis... en ik was naarstig op zoek naar voldoende water om de dorst te verdrijven... want wat blijkt:

13 mei 2008 - Door het zeer zonnige, droge en warme weer is de droogte sterk toegenomen. De tweede helft van de week gaan er buien vallen. Lokaal kan dat veel water opleveren maar dat maakt nog geen einde aan de droogte in ons land. Bovendien blijft het vrij warm. 

(knmi.nl)

Met andere woorden... we steven af op een zomer als 2006... waarbij we water te kort kwamen... waar blijft de AH nu... met hun HAMSTEREN! reclame?

PS. Mag ik even melden wat een slordige site die van KNMI af en toe is... ik had in het artikel hieronder een link gebruikt... die tekst waar ik naar verwees hebben ze helemaal weg gehaald en vervangen door o.a. bovenstaande... wat is dat nou voor een archief... dan kan ik het net zo goed in de bibliotheek van de TU Delft zetten :-(

Eén reactie

erica

ja, het knmi is erg onbetrouwbaar, een archief van nix idd. ik kijk er ook niet meer naar.
mei is sinds 100 jaar de warmste geweest, net als april vorig jaar. en pinkster was sinds 23 jaar niet zo warm geweest. ik wil NIEMAND van de zonaanbidders deze zomer nog horen klagen. behalve trixxendag hebben ze ALLE feestdagen en ALLE vakantiedagen “mooi“weer gehad.
Ons lijden is nu wel genoeg geweest. Ik kijk uit naar de lagere ( maar nog te hoge) temperaturen en de broodnodige regen! kan ik ook weer es wat plannen en uit m’n geblindeerde huisje komen.
hopelijk wordt het net zo’n zomer als vorig jaar…veel regen, vooral veel regen! want regen is rust! Ik vind dat wij nu weer aan de beurt zijn!!!!!!!!

erica - 14-05-’08 10:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.