« Nog een weekendje dan… | Home | Wintertenen... »

De wereld gaat naar de klote...

Maandag 21 April 2008 at 1:35 pm. Dat kan toch niet anders als we in 1 week tijd van -2 nachtvorst gaan naar 7 graden... in de nacht! Met ruim 17 graden in de dag... en dat durven we dan aangenaam te noemen?! Het zal wel aan mij liggen.... :-(

vier reacties

erica

het is abnormaal! ook dat timoveef gisteravond handenwrijvend en breedlachend aankondigde: dat het sinds een half jaar, sinds half october, eindelijk weer eens boven de 15 graden komt overdag.
krijgen wij dus nu half october een lachende en vrolijke en handenwrijvende weerman te zien die aankondigt, dat het sinds een half jaar, sinds half april, weer onder de 15 graden gaat komen?
dacht het niet…dan wordt het weer ach en wee….stelletje bostrollen daar!!
dat zal wel niet, niet zolang er een weer man/vrouw onder ons dit gaat vertellen

erica - 21-04-’08 16:24
Vera Verleun

Tja, ik moet zeggen dat mijn humeur behoorlijk onder het vriespunt begint te raken van al die zon. Aftellen naar oktober dan maar, alleen jammer dat de zomer altijd zoveel langer lijkt te duren dan de winter.
Vanmiddag gaat iedereen vast buiten zitten. Ik haat buitenzitten, verveel me te pletter eerlijk gezegd, jakkes.
Ja, ik heb echt een vreselijk slecht humeur vandaag, komt van al dat licht.
‘s Avonds zit je met je gordijnen open tot het donker wordt, zit je in dat duistergat te kijken. Soms wou ik dat ik op de eveneaar woonde, daar wordt het geloof ik pats boem om zes uur donker. Jammer dat het daar dan weer zo warm is.
Ik stop maar, ik ben géén gezelschap vandaag.

Vera Verleun (E-mail ) - 23-04-’08 13:53
erica

ik doe m’n gordijnen gewoon dicht om 19.00 uur, en de waxinelichtjes aan. doe net of het nog winter is. ik wil niets met die lange lichte avonden te maken hebben.
in de tropen is het binnen 3 tot 3 1/2 minuut donker, je ziet de zon zakken. en dan is het aardedonker. wel warm ja, maar dat went. maar als je ver in de rimboe zit, kun je verkoeling zoeken zonder dat er geluidsoverlast is.
hier razen de boten alweer door de grachten, bojo’s met sportauto’s met open dak en knalhard de radio aan, voetballers in de steeg, wauwelaars buiten op de terrassen…. let it rain!!! regen is rust!
en als je in het regenseizoen naar de tropen gaat, buiten het touristen seizien, is het helemaal rustig…

erica - 23-04-’08 15:09
Nathalie

Ik snap niks meer van die Nederlanders! Vandaag reed ik met 20 graden naar huis,en ik zag nog steeds mensen met winterjassen,truien,en sjaals,en dat zijn dezelfde die in februari/maart lopen te miepen dat ze hun zomerplunje aan willen of zoder jas willen lopen.Ik kan geen touw meer vastknopen van die lui!

Nathalie - 23-04-’08 15:52


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.