« Euh... volgens mij be… | Home | Oost-Indie »

Mooi moment voor natte voeten...

Donderdag 29 April 2004 at 01:00 am.

Met mijn voorliefde voor slecht weer verbeterde mijn humeur aanzienlijk bij het zien van de storm in de voortuin van mijn woning. Heerlijk die bomen te zien buigen, de hagel te zien landen en de straat onder te zien lopen. En ik weet ook wel... we gaan naar korte snelle buien toe... maar dit was mooi! Tot ik mijn deur opentrok. Er voltrok een regengordijn voor mijn deur... en dat is raar, want:
1. De regen kwam van de achterkant van het huis
2. Er zit een kap boven mijn deur

Wat blijkt... de waterafvoer zat weer eens verstopt en als gevolg daarvan liepen de kapjes boven de deur vol en gutste het water er aan alle kanten overheen...

Hierbij dus even mijn dank naar de woningbouwvereniging (die de afvoer ondanks herhaaldelijk vragen nog niet hebben doorgespoeld blijkbaar), de Karwei (die nog een trekveer (heet dat zo?) van 7 meter hadden liggen) en mij buurman (die samen met mij in de spoelende regen een regenpijp schoon stond te boren... tenminste hij hield de trap vast ;-) )

En toch vond ik het nog steeds heerlijk weer... moest een beetje denken aan Riders on the Storm - The Doors

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.