« Zomertijd... | Home | De wereld gaat naar d… »

Nog een weekendje dan maar?

Vrijdag 18 April 2008 at 10:25 am. Kijkend van onder mijn steen wordt ik blij bij een vooruitzichtje van een weekendje zonder zon en af een toe een buitje... helaas houdt het daarna snel op met de pret... 18 graden het weekend erna... ik ga de koelelementen alvast in de vriezer leggen :-(

drie reacties

erica

o bah!!! en langs de kust blijft het denk ik blauwe lucht met zon…vandaag ook alweer…overal ramen open, lawaai, voetballen….
en als het 18 graden wordt, wordt dat alleen maar erger.
zucht….was het alvast maar october….na een zomer met veel regen, is het buiten in ieder geval rustig…

erica - 18-04-’08 13:52
Nathalie

Het is nu al tot 21:00 licht.Elke dag ongeacht hoe laat ik naar bed gaat ben ik steeds vroeg wakker door dat vroege licht en het geluid van de vogels,ook in het weekend.Bah,ik heb helemaal geen zin in de zomer! En dit is nog maar het begin! Maar de meute schijnt dat allemaal leuk te vinden.Ik hoop dat de zomer snel om vliegt.Ik weet niet hoe het met jullie zit,maar ik verlang nu al naar de herfst!

Nathalie - 19-04-’08 11:58
erica

ja, het is niet meer de stoppen, de lente dendert door…vogels overal, bloesems…en aankomende week idd 17 a 18 graden. en die regendruppels en wolkjes op nu.nl….nou, langs de kust is dat dus meestal een blauwe lucht met koperen kobus erboven…bah…

erica - 20-04-’08 09:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.