« WAT? Een fansite? | Home | Nog een weekendje dan… »

Zomertijd...

Zaterdag 29 Maart 2008 at 11:55 am.

Tot 26 oktober zit ik weer rustig onder een steen.... voorzichtig kloppen aub! Tenzij u een belg bent!

Onzin ook ieder jaar, was het maar 1970:

Zomertijd is in Nederland voor het eerst ingevoerd in 1916. Deze is daarna jaarlijks herhaald met een onderbreking voor de jaren 1941 en 1942 en van 1947 t/m 1976.

vijf reacties

Nathalie

Wauw,dan zijn die Belgen toch slimmer dan ik dacht,dat de zomertijd meer energie bespaard had ik altijd al mijn twijfels over.Je hoort de mensen alleen maar klagen,hun kinderen zijn de eerste weken met geen stok wakker te krijgen,en terug naar de wintertijd zijn ze zo vroeg wakker dat bij het avondeten zitten te knikkebollen.De klok hoort gewoon op het uur te staan waar het hoort.

Nathalie - 29-03-’08 12:04
erica

idd ja. zogenaamde energiebesparing! de elektrische bbq’s gaan naar buiten gereden worden, de terrasverwarming gaat aan, de auto’s rijden een uur langer…allemaal gevolgen van de zomertijd. o,o, wat is dat toch “genieten”, een uur langer gewauwel buiten. was het maar vast eind oktober!!!!

erica - 30-03-’08 10:55
erica

zo,…nog een lekker winters weekendje…zoals het hoort in april….natte sneeuw en regen en ‘s nachts nog wat vorst. ga zo lekker in m’n regenpak de markt afstruinen….allemaal lege terrassen….hahaha…fijn weekend allemaal!!!

erica - 05-04-’08 10:27
Nathalie

Welke winterse buien? De hele dag heeft hier vandaag de zon geschenen,ik had de gordijnen dicht moeten doen.Stomme weermannen! ik vervloek jullie allemaal!!!

Nathalie - 06-04-’08 21:58
erica

ja, balen vandaag! gister was goed…maar ze hadden het voor langer voorspeld….nee dus! hier ook de heeeeeeeele godganse dag een staalblauwe lucht met een zielig schapewolkje erlangs…en geen wind..DUS…zonnescherm naar beneden!
6 april…de eerste wauwelaars in de tuinen…en tot laat…oh hell…en dit is nog maar het begin….het is al tot 20.15 uur licht nu…wat een chaggerijndag.

erica - 06-04-’08 23:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.