« Eindelijk dan... | Home | Zomertijd... »

WAT? Een fansite?

Vrijdag 28 Maart 2008 at 11:49 am. Het blijven vreemde dagen. Ik heb de slaap nauwelijks uit mijn ogen en ik ontdek een fansite voor iemand die niet heel veel kan en dat wat ze kan daarmee irriteert ze me alleen maar... vreemde mensen... die hollanders!

twee reacties

erica

o ja, bah zeg!! ik schrik elke keer weer als ik haar op tv zie….altijd weer proberen het de zon-wauwelaars naar de zin te maken, en ons de schrik steeds aan te brengen!…het overgrote deel zijn idd vreemde mensen…

erica - 28-03-’08 13:07
Nathalie

Zucht,zucht,zucht!!! We moeten er weer aan geloven.De klok gaat weer een uur vooruit!! Laatst op het nieuws.als miv 1 juli het rookverbod van kracht gaat in de horecagelegenheden is er kans dat de aanvraag naar terrasverwarmers zeer groot is.Nu wil groenlinks dat die terrasverwarmers verboden worden!Is dat geen goed plan? Er is al zoveel irritaties onder de mensheid in de wereld.Vooral in de zomer.Ik verlang nou al naar oktober!

Nathalie - 29-03-’08 11:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.