« Een witte paas... | Home | WAT? Een fansite? »

Eindelijk dan...

Zondag 23 Maart 2008 at 2:21 pm. Sinds het begin van zomerdepressie.net mag ik jullie vrolijke paasdagen toewensen... gezien de temperatuur en voorspellingen mag het! ;-)

zes reacties

erica

zekers! en van hetzelfde! gister was er hier alleen maar natte prut en zon, terwijl hier niet zover vandaan wel een wit dek lag. ik dacht al dat ik werd overgeslagen, maar nu is het hier toch ook wit. en koud….heerlijk!!!!!!!!!!

erica - 24-03-’08 10:03
Nathalie

Vanmiddag was het hier ff wit,maar nu is alles weer groen,maar de kou maakt ook een hoop goed,af en toe een zonnetje die net weer te veel kracht heb.Ik moet zeggen dat het nooit zo rustig is geweest met pasen.Geen scheeuwende kinderen,pratende mensen,en schetternde radios of toeterende auto,s voor mijn deur.Houden zo!!! Lang leve het koude weer!!!

Nathalie - 24-03-’08 17:48
erica

ja, heerlijk he? de zon was idd net ff te sterk, maar we laten ons goede humeur nu ff niet verpesten. en geen gewauwel idd….rust, zalige rust!

erica (E-mail ) - 25-03-’08 11:02
Nathalie

Hebben jullie allemaal genoten van het winterse paasweer? Ik wel met volle teugen!

Nathalie - 26-03-’08 14:21
erica

jaah! heerlijk!!! maak me alleen nu ongerust over wat die helga v leur gister op het nieuws uitbraakte met een brede grijns: volgende week temperaturen oplopend tot 15 a 20 graden…
ik hoop dat ze dat deed om de wauwelaars te vriend te houden…..april doet wat ie wil, en vorig jaar was dat zomer, dus nu nog maar een wintermaandje erachteraan…eerlijk is eerlijk!!

erica - 26-03-’08 15:13
Prozac

Een heerlijke paas dit jaar, absoluut en ach… Helga is inderdaad een beetje te enthousiast… het kan inderdaad volgende week 15 graden worden met een pluim (maximale verwachting van 17), maar 20, nee dat zal nog even moeten wachten… meestal kan je haar onzin even checken bij het KNMI bij de lange termijn verwachting op:
http://www.knmi.nl/waarschuwingen_en_ver..

Prozac - 26-03-’08 20:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.