« Emotioneel.... | Home | Eindelijk dan... »

Een witte paas...

Woensdag 19 Maart 2008 at 11:02 am.

Af en toe is er toch een stormpje van hoop in het leven. De komende dagen worden koud en nat... en rond de paas waarschijnlijk ook nog wit! En aangezien we bijna een witte kerst hadden is het toch mooi om alvast te dromen van een witte paas! En als je niet weet wat te zingen:

als ik door de dood word verdrukt
is er niemand die me redt
uit het leven weg word gerukt
zal er niemand bij me zijn
ik zal opstaan
uit het duister
en wandelen in licht
ik zal opstaan
uit de schaduw van de dood

Zie je... zelfs in de kerk hebben we het nooit over zon gehad! ;-) 

twee reacties

Nathalie

Je hoort die wauwelaars alweer.“we krijgen winterse buien,kunnen we niet lekker buiten in de tuin zitten enz,enz…. Dat het komt doordat pasen te vroeg valt is gezwets,want ik kan me genoeg paasdagen herinneren die ver in april vielen dat er ook storm en regen is,en ook eentje met winterse neerslag.Er komen nog koninginnedag,hemelvaart,pinksteren.Wie weet schijnt dan wel de zon,maar dat hoop ik niet!De echte lente en zomer moeten nog komen!……helaas!….Please???Laat het snel oktober worden?

Nathalie - 19-03-’08 23:00
erica

ja, vind ik ook….de lente mag nog net…zomer overslaan en gewoon overgaan naar een echte herfst! en de keukenhof is weer opengegaan gister, worden we weer overspoeld door de buitenlandse wauwelaars ook. nog meer klagers en files. veel kou en neerslag… alstublieft!!!!!

erica - 20-03-’08 10:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.