« Het is weer zover... | Home | Emotioneel.... »

De staat...

Zondag 24 Februari 2008 at 8:59 pm.

Het KNMI heeft een nieuw boekje uit: "De staat van het klimaat" en dat hebben ze aangeboden aan ons opperhoofd! Altijd leuk om dan dit soort dingen in het persbericht te lezen:

Met de toename van het wetenschappelijk onderzoek groeit ook de kennis van het klimaatsysteem, die wordt ingezet bij de ontwikkeling van klimaatbeleid. De auteurs van de brochure signaleren positieve beleidsontwikkelingen op nationaal, Europees en mondiaal niveau. Om de klimaatverandering te temperen, wordt in Europa ingezet op meer energiebesparing, een groter aandeel hernieuwbare energie en versterking van het emissiehandelssysteem.

Dus nu we weten dat de wereld naar de klote gaat, de zomers vreselijk zijn, de winters verdwijnen en de kans op een elfstedentocht bijna geheel is verdwenen doen we er nu wel onderzoek naar! Gelukkig... dan kunnen we in de toekomst zeggen dat we nu weten dat het komt door de mens! Dat zou mooi zijn... toch?!

Eén reactie

erica

sja…het paard achter de bekende wagen spannen…eerst helpt de mens de wereld en de natuur naar de kloten, en dan gaan ze onderzoek doen, om hun eigen stommiteiten te bevestigen en vast te leggen voor ons nageslacht. en wat kan het nageslacht trots zijn op de mens van nu….

erica - 25-02-’08 13:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.