« Even wat stiller | Home | De staat... »

Het is weer zover...

Woensdag 13 Februari 2008 at 11:27 am.

Terwijl ik nog lig te genieten van de nacht en de mist lang blijft hangen heb ik even een blij moment. Dit is het weer... koud, mistig, aanvriezend in de nacht op ruiten...

Maar op mijn werk wordt ik alweer getergt door mensen die enthousiast roepen dat het volgende week "misschien alweer 12 graden wordt"! Jippie... en dat zijn dezelfde mensen die volgende week gaan lopen klagen dat het regent... natuurlijk regent het! 12 graden... dan verdien je ook klote weer!

Geniet er deze dagen even van... vrijdag, zaterdag en zondag de gordijnen dicht en dan maandag - woensdag nog genieten. En daarna... daarna gewoon weer aan de Prozac ;-)

drie reacties

jo

Ik liep gister over de markt in de zon, in februari!
Het was gewoon warm!
De frisse avonden nog lekker bij de kachel zittende zijn gelukkig nog niet voorbij.
En vandaag is het weer buiten prima, maar de zon komt en ik heb nu al weer genoeg zomer gehad voor een jaar…

jo (E-mail ) (URL) - 13-02-’08 14:31
erica

ja, idd…laat maar weer herfst komen! was net vandaag voor het eerst weer in de stemming, vanaf vrijdag…heerlijk in de koude mist op de fiets…
helaas kan ik me weeeer niet verheugen op het weekend….binnen aktiviteiten verzinnen dus..en het zonnescherm laten zakken..

erica (E-mail ) - 13-02-’08 14:52
Vera

Nou wat een ellende weer afgelopen weekend. Horden mensen op de fiets en te voet en genieten maar………..brrrrr. Maandagmiddag heb ik mijn zonnebril opgezet, ik word gek van die felle zon, al dat felle licht. Word ik hyper van en ongelukkig.
Gelukkig gisteren een koude dag en vandaag weer. Houwen zo tot oktober graag.

Vera - 13-02-’08 16:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.