« "Wereld"nieuws | Home | Voorzichtig positief.… »

Nog maar even...

Zondag 05 Augustus 2007 at 10:18 am. Voor iedereen die zo enorm zit te zweten... nog iets van 24 uur... en dan weer 20 graden... nooit gedacht dat ik dat nog eens zou zeggen :-(

negen reacties

erica

ja, het is weer een dag “eenzame” opsluiting, computeren dus, lezen en rommelen, ventilator aan, zonnescherm naar beneden en als het te bar wordt vanmiddag nog m’n laatste troef, de windblazer…
en dan lees je op het nieuws dat er alweer files zijn op de kustwegen..massaal naar het strand…massaal weer in de luxe bootjes het water op. en het is zooo vol daar, gisteren is er ook een zwaan overvaren door de meute in bootjes…
als ze maar lol hebben met die pokkezon…
was het maar 24 uur verder….
maarrrrrrr…het wordt ‘s avonds al eerder donker!! jippie!!

erica (E-mail ) - 05-08-’07 10:51
Vera

Ja, lekker weer is dit om je slaapkamer pal op het zuiden op te knappen (zonder gordijnen, want die zijn eraf natuurlijk). Maar het is gelukkig bijna klaar.
Gisteren in de supermarkt was het alweer duidelijk: heel Nederland ging barbequen, wat een kuddevolk toch he? Nou voor mij geen gestook buiten, verga toch al wel van de rook van de kampvuren van diverse buren uche uche.
De wereld gaat naar de knoppen en de Russen azen nu al op wat er onder de noordpool zit, wat een vreselijk ras zijn wij mensen eigenlijk.

Maar inderdaad, de avonden worden al langer, heerlijk, ik snak naar donker, koud, kaarsje aan en boerenkool met worst i.p.v. worstjes met stokbrood van de gril.
Nog maar even volhouden.

Vera (E-mail ) - 05-08-’07 12:50
erica

ja, kuddevolk is het, vreselijk. en dan die files..de hele kust is afgezet omdat er geen parkeerplaatsen meer zijn..en dan vanavond weer hetzelfde liedje als ze er allemaal weer wegmoeten.
o, o,wat denken ze toch allemaal weer aan het milieu…
en die russen inderdaad, schaamteloos…de aarde gaat om zeep omdat de mens de aarde vernietigt, door overbevolking en vervuiling. gek he? dat we geen buitenaards bezoek krijgen, ze zijn waarschijnlijk intelligenter en willen hier helemaal niet stoppen..geef ze eens ongelijk! die lachen en weten niet hoe gauw ze weg moeten komen!
bij mij gaat het gasstel niet eens aan vanavond, koude salade…
en inderdaad..straks weer lekker boerenkool met ( vega) worst!
sterkte met de werkzaamheden…

erica (E-mail ) - 05-08-’07 14:40
miss joeri

Ik kan niet uitleggen hoe fijn het is jullie commentaren hier te lezen, godzijdank er zijn dus nog mensen die ik wel begrijp!
Wat een hel is het vandaag, ik blijf de hele nacht op om dat te hopen dat ik het grootste deel van de dag lekker slaap.
Ik kan niet wachten tot het weer normaal weer is.
Met vrienden organiseer ik eind vd maand al vast een (jaren 30 thema) spelletjesavond.
Dus lekker radio luisteren, gordijnen dicht, spelletje mensch erger je niet spelen, etc.
Ik neem alvast een voorproefje op de heerlijke winteravonden.

Als ik nu naar buiten ga dan slaat de hitte me in het gezicht, probeer je adem te halen dan krijg je een hap kleffe lauwe lucht naar binnnen.
En dan heb ik het nog niet eens over hoe hoet volk zich gedraagt.
En dan moeten wij ons nader verklaren?
Laat de massa maar eens uitleggen wat er zo fijn is aan de zomer, het is ze nog niet gelukt mij ervan te overtuigen dat wij niet gek zijn maar zij!

miss joeri (E-mail ) (URL) - 05-08-’07 14:51
Prozac

En dan nu de mensen die op je afkomen om te vertellen “dat ik dit nu wel erg lekker ga vinden nu het weer koud wordt en veel regen”. Het is verdomme nog steeds 12 graden te warm voor mijn ideale temperatuur en ruim 20 te graden te warm voordat ik het lekker ga vinden ;-)

Prozac - 06-08-’07 23:43
erica

ja, hetzelfde hier….mailen ze je: het wordt weer erica-tijd..
HUH?? erica-tijd? houdt wel ff wat anders in hoor…
een (1) buitje gehad gister en nog steeds veeeeeel te warm en nu weer blauwe lucht en 22 graden…dat is echt geen erica-weer hoor!

erica (E-mail ) - 07-08-’07 09:34
miss joeri

Zeg is zomerdepressie nu ook psychisch/fysisch?
Al sinds het opeens weer slecht weer is hier ben ik bijna de hele tijd ziek geweest, stekende hoofdpijn, buikpuin en ‘down’ (depressie misschien iets te sterke term in mijn geval), nergens zin in en als ik even buiten ben kan ik nauwelijks adem halen.

miss joeri (E-mail ) (URL) - 07-08-’07 15:11
erica

kan allebei. ik ben met name boos met dit weer. ook op mijn buurvrouw die bij de tuindienst heeft gevraagd een boom voor onze deur weg te halen…hij neemt haar zon weg!! ben je niet goed snik dan? het is wel MIJN schaduw en mijn zuurstof…ook de zomertijd irriteert me mateloos. het zou voor de bezuinigingen zijn, later een lamp aan. wat doet de meute nu? terrasverwarming, verrijdbare keukens voor in de tuin, elektrische bbq’s…
als het donker wordt, hoor je te gaan slapen, dat is de natuur. Nu is er ook nog een uur langer verkeer en dus vervuiling. we moeten het allemaal maar leuk vinden, die kouwe drukte en de hype over de zon. en als je niet bij de meute wilt horen wordt dat niet gerespecteerd, het wordt als negatief
gezien. “anders” is eng voor hen.
ik ben dus met name boos op de zomer. ..volgende maand begint de herfst!!! ha! we zullen ze krijgen!!

erica (E-mail ) - 12-08-’07 12:36
Draxx

Zow zeg! Vind ik aan het eind van de zomer nog een aantal lotgenoten. Ik dacht dat ik de enige in de wereld was die een hekel aan warmte heeft!

Grtz, Draxx

Draxx - 27-08-’07 16:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.