« Jippie | Home | De wereld gaat naar d… »

Eindelijk levert het wat op...

Donderdag 21 Juni 2007 at 12:51 pm.

Na veel vloeken, verzuchten, bidden en duimen draaien... lijkt er eindelijk een mooiere tijd aan te breken...

woensdag 27 juni tot en met zaterdag 30 juni 2007
Grote kans (ca. 80 %) op aanhoudend wisselvallig en vrij koel zomerweer met maximumtemperaturen onder de langjaargemiddelde waarden.
 Hopelijk dat we dit vol kunnen houden... tot... laten we hopen eind september... daarna mogen het weer langjaargemiddelende worden... ;-) 

twee reacties

erica

zeker weten!
heerlijk in de miezerregen getuinierd, en helemaal het rijk alleen. geen domme zonaanbidders in de buurt met hun geleuter over het “mooie“weer.
hier krijg je weer een goeie bui ( bui!!) van, en zelfs m’n tandartsbezoek morgen kan daar niks aan verpesten ( en dat zegt heel wat!).

erica (E-mail ) - 21-06-’07 14:11
Vera

Van mij mag het ook zo blijven hoor. Bewolkt, tikje koel, af en toe een buitje. Krijg ik direct weer meer energie en wordt ik een ander mens van. En…ik hoef niet buiten te zitten. Vreselijk al die mensen die alsmaar tot diep in de nacht buiten zitten. Ik verveel me echt helemaal kapot als ik langer dan een half uur buiten moet zitten. Hebben die mensen geen interessanter dingen te doen?
Dus kom maar op met die wisselvalligheid. Heb nog genoeg te doen en genoeg boeken te lezen.
En yes! Dit is de langste dag, nog even volhouden dan wordt het tenminste weer donker als ik naar mijn bed ga. Heerlijk.

Vera (E-mail ) - 21-06-’07 19:04


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.