« Gaarne vrienden en bu… | Home | Tekent u even mee... »

April ongekend warm, droog en zonnig

Maandag 30 April 2007 at 9:15 pm.

Open deuren intrappen bij het KNMI... joh... echt?!

En als je je afvraagt waarom al je planten doodgaan... omdat we een watertekort hebben van 75-90 mm (zie hier). Om dat op te lossen zou er dus 75-90 mm water moeten vallen (dat is dus 75-90 liter per vierkante meter). En als dat gebeurt schieten putdeksels omhoog, niemand kan meer rijden en we denken dat de wereld vergaat. Onze vrienden van het KNMI noemen dat zware regen.

Oproep: Ik ben trouwens opzoek naar het telefoon nummer van Erwin Krol. U weet wel... die man die de hele tijd roept dat het "heerlijk zomers" weer is. Terwijl hij als metreoloog toch zou moeten weten dat dit:

  • Slecht is voor onze gezondheid
  • Slecht voor het mileu
  • Nog steeds de lente is
  • Een potentiele ramp kan betekenen omdat er minder neerslag is gevallen dan in 76, maar ons energieverbruik is verdrievoudigd?!

Maar ik hoor graag zijn verklaring! Misschien leert hij niet van het verleden en aanbid hij nog steeds gouden beelden, spijkert hij mensen aan kruizen en neemt hij buurtuinen in om een vierde rijk te stichten.

Eén reactie

erica

Erwin krol zal wel niet reageren op mensen die er anders over denken. Hij zal het trouwens te druk hebben naast z’n werk met in de zon zitten, z’n zwembad vullen ( met kostbaar drinkwater), en kooltjes oppoken voor de stink-bbq.
Wat een walchelijke vertoning dat geneuzel over die “prachtige strakblauwe hemel en volop zon en genieten!” Je zal zo’n baan hebben…
De zonaanbidders zijn de eersten die straks in paniek raken als hun keuken volloopt.
oorzaak en gevolg noemen ze dat.

erica (E-mail ) - 01-05-’07 08:12


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.