« Nieuw partij gelancee… | Home | We moeten er weer aan… »

Even stil...

Zaterdag 10 Februari 2007 at 12:40 am.

Het was hier even stil, maar in de afgelopen weken heb ik uitgekeken naar winter en eindelijk was het zover. Er was sneeuw, er was vorst, er was alles wat dit land in één keer weer mooie, rein en goed maakt. Even was er rust en stilte. Hopelijk geen stilte voor de storm, hopelijk geen kou voor het warmte front uit, maar even was ik gelukkig!

Inmiddels is het weer gesmolten, de voorstellingen zijn dat het de komende 40 jaar ongeveer 6 graden warmer gaat worden (zomers dus 42 graden en in de winter (als je het nog zo mag noemen) is het 6 graden boven nul). De wereld gaat naar de kloten, maar ik duik vanavond nog even rillend onder mijn dekbedje met een raam open... heerlijk het vriest!

Eén reactie

erica

hier was het ook even stil, alhoewel ik een aantal dagen geleden nog gereageerd heb onder het kopje “klimaat scenario”. Toen was ik ook weer even triest over de toekomst. Ik hoor mensen praten dat ze de regen zat zijn en nog even naar Spanje gaan voor wat zon. En als ze dan terugkomen, schijnt hier vast de zon. Nou, ik hoop het niet zeg! En degene die klagen over regen hebben allemaal een auto. Met een regenpak aan en laarzen geniet ik van de fiets en de benenwagen. De rust van de regen, de knusheid van de kou, de zinderende zotheid van de zon..
zo is het toch?

erica - 13-02-’07 14:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.