« Gelezen... | Home | De wereld vergaat... »

En het zomert door...

Vrijdag 15 September 2006 at 12:19 pm.

Het zou nu buiten 18 graden moeten zijn... max! Het is toch ongelovelijk dat er mensen zijn die dit 'gezond' weer noemen. Ik hoorde gisteren iemand zeggen, toen we een vergadering in liepen "Jammer, dit houdt me wel van het zongenieten af".

Zon en genieten... dat zijn toch twee worden die helemaal niet in 1 zin terug mogen komen. Of het moet zijn in de zin "Sinds de zon terug is ben ik niet meer te genieten!"

twee reacties

erica

het is inderdaad om sikkeneurig vt worden, maar dat ben ik al een tijdje. elke keer denk je, jaaaa, het wordt 19 graden, en elke dag wordt het weer vet 25 graden of meer. zeer ongezond. de herfstspinnen hangen te verpiepen in hun web. en mensen maar zeuren over die regen in augustus. dat is de enige maand dat ik in m’n regenpak fluitend op de fiets heb gezeten. ‘s avonds de kaarsen weer aan en luisteren naar het geroffel vd regen op het dak. helaas vandaag maar weer de zonnebril op…

erica (E-mail ) - 16-09-’06 09:44
joeri

Het is niet eerlijk.
De zomer leek enkele dagen geleden eindelijk opgehouden, godzijdank, we konden weer normaal buiten lopen, weer normaal adem halen, winterjas weer uit de kast.
En nu dit!!!
Om depressief van te worden.

joeri (URL) - 21-09-’06 15:15


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.