« En ineens is het te n… | Home | Gelezen... »

En het is allemaal jullie schuld...

Zondag 13 Augustus 2006 at 12:21 am.

Vanavond een leuke discussie met een paar zongenieters in de bar. Zij vonden het te nat. Mijn reactie was dat het inderdaad wat aan de vochtige kant was, maar dat kon ook niet anders na zo'n warme maand. En toen werd het intressant. Want volgens deze 'experts' was dat onzin. Want dit kwam gewoon omdat er een regenzone boven Nederland lag. Mijn argumentatie:
"Helaas niet. Het komt omdat er een lagedruk gebied waarbij er een koude hogere luchtlaag boven ons land ligt. En met het warme water (zee en ijsselmeer) wat wij hebben clashed dat in de lagere luchtlagen. Ergo (mooi woord trouwens), het is jullie (zongenieters) schuld dat wij nu zoveel regen hebben... "

Nu zou het nog mooi zijn als iemand mij dit kan bevestigen ;-)

Eén reactie

erica

hoe het tot in de details zit weet ik niet, maar wel is er een klimaatverandering aan het gebeuren. door de opwarming vd aarde krijgen die zongenieters nu meer zon. maar het gevolg van een tropisch klimaat is, dat je ook een regenseizoen krijgt. Een droge en een natte periode. het verschil tussen de seizoenen gaat vervagen. helaas wel.

erica - 23-08-’06 15:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.