« Wat is er mis met... | Home |

En klaar...

Donderdag 03 Mei 2018 at 11:54 am.

De zomer is alweer vroeg begonnen. Veels te vroeg en veels te warm. Met records die verbroken zijn in April qua hoogste temperaturen in 60 jaar of sinds de begin van de meting. Het zijn rare tijden en het is dan ook vreemd om te horen van de meneer van het weerbericht dat het 'komende week weer frisser wordt', terwijl de aangekondigde temperatuur eigenlijk precies de goede temperatuur is voor de tijd van het jaar. Het is en blijf jammer dat het altijd warmer moet volgens de mensheid, terwijl we zien dat de gevolgen (met een storm windkracht 11 begin dit jaar bijvoorbeeld) steeds grotere impact gaan krijgen.

Gaat het dan niet goed? Op lange termijn is het afwachten wat we kunnen doen, maar op korte termijn moeten we bijdragen wat we kunnen bijdragen. Dus ik let op de carbon footprint van mijn huishuiden, trek de stenen uit mijn tuin zodat het water weg kan lopen en ik probeer me niet druk te maken. En dat wens ik iedereen toe... blijf adem halen, verlochen jezelf niet en doe wat je kan doen. En leg je neer bij wat je niet kan veranderen. En dan ben ik even klaar!

51 reacties

annelies

het blijven ademhalen is soms moeilijk, P. als je de voorspellingen ziet van 30 c vanaf april.
daarnaast de pikkezon, 11, 12, 13 uur op een dag. gelukkig zag ik dat het begin volgende week waarschijnlijk weer wat dagen regent!
bedankt, voor je tekst bovenstaand.

annelies - 03-05-’18 21:15
IemandUitDeRandstad

Ja niks aan toe te voegen eigenlijk aan de nieuwe aanhef. De zomer is inderdaad veel te vroeg en veel te warm begonnen. Dat is ook precies waar ik me zo aan stoor, dat ze zeggen dat het weer frisser word of fris weer terwijl het bij de normale temperatuur hoort voor de tijd van het jaar. En dat het altijd maar warmer moet en zo warm mogelijk. Als het dan zover is merk je toch dat de meeste mensen die koelere dag met 22 graden lekkerder vonden dan toen het 25 graden was. Me bij het warme weer neerleggen is iets wat ik niet echt doe maar ik kan er niks tegen doen dus ik ‘onderga’ het altijd en probeer het te overleven. We krijgen nu zoals ze het nu zeggen 3 rotdagen. De zondag maandag en dinsdag worden 3 hitte dagen. Vanaf woensdag word het weer beter maar is het nog steeds 23 graden. Vandaag en morgen vallen nog mee, al is dat ook ver boven de norm en die strakblauwe felle lucht met die superfelle zon vind ik maar niks. Alleen met vrieskou kan ik dat waarderen.

IemandUitDeRandstad - 04-05-’18 11:39
erica

Ik houd mijn footprint ook strak bij. Heb vetplanten onder het buitenraam gezet, dicht tegen de muur. Ik zit op het zuiden en zij absorberen veel warmte. Alle beetjes helpen. En ook wat tegels eruit gehaald. Ik probeer het ook zoveel mogelijk te dragen, maar leuk is anders. We krijgen maar zelden nog een mazzeltje, zoals een kwakkelzomer. Maar wie weet….blijveen hopen!!!!!

erica - 04-05-’18 15:23
IemandUitDeRandstad

Zo ik heb vandaag nog 2 mensen horen zeggen: lekker weer he? Die ander zei: ja zolang het niet warmer word dan dit is het lekker! Zo dat had ik niet verwacht. Is wat meer mensen die niet van dat warme weer houden. Ze geven voor mijn woonplaats al 28 graden op dinsdag en maandag 27 blehh. Word bloedheet binnen dan. Dan word de 30 graden alweer gehaald lokaal in het zuiden. En ja ik moet dinsdag naar buiten.

IemandUitDeRandstad - 04-05-’18 20:16
Annelies

nog 7 weken dan zitten we op de helft van het jaar, week 26.
de zomerliefhebbers vinden de tijd veel te snel gaan, want de tweede helft van het jaar houdt toch (heerlijk————) in dat we kortere dagen krijgen en naar de winter gaan.
een vriendin jammerde nog dat de maanden juli en augustus tegenwoordig ‘regenmaanden’zijn!!
geen idee waar ze het over heeft, want vorige jaar gewoon 200 zonuren, maar laten we het hopen het een regenzomer is, ik wil ook wel eens huppelend de zomer door, net als de meeste winterhaters afgelopen jaren een flauw wintertje hadden (muv feb. 18)… laat maar lekker regenen hoor, we komen niets te kort. nu ook weer een week weercijfer tien. wanneer is het een week weercijfer vier in de herfst_ nog nooit meegemaakt beetje ontzettend jammer ! maar nu zijn wij aan bod, eens een tegervaller van de zomer (maar helaas dit vind nl ieder jaar, ondanks zonnigste jaren gemeten …)

Annelies - 05-05-’18 10:55
annelies

wake me up when its all over… (ode aan avacii)
https://www.youtube.com/watch?v=5y_KJAg8bHI

annelies - 06-05-’18 01:21
IemandUitDeRandstad

Ongelooflijk dit en triest dit! Dit is al de tweede keer dat het bij ons in Nederland warmer is dan in Barcelona. En ook nog is vlak achter elkaar. Eerst half april hitte wat extreem bizar was en 2 weken later komt de volgende ellende alweer aan wat ook extreem bizar is voor de tijd van het jaar. Nederland heeft tegenwoordig het weer van zuid Spanje of noord Afrika en daarbij overdrijf ik niks. Deze ellende duurt nog tot donderdag want woensdag word het ook nog snikheet. Als het ieder jaar op deze manier moet of nog erger word kan ik hier niet blijven leven.

IemandUitDeRandstad - 06-05-’18 18:29
Bredanaar

Als je een beetje om je heen luistert merk je toch wel dat een hoop mensen 23 graden warm zat vinden. Van ons mag het nog een stuk minder, maar het is echt niet zo dat de hele wereld “warmer=lekkerder” aanhangt.
Ik ben ook niet meer van plan me er druk over te maken, ik kan er toch niets aan veranderen. Ja, verhuizen misschien, hier in het zuiden is het toch structureel een graad of 4-5 warmer dan bijvoorbeeld op Texel.
De komende dagen koelt het in ieder geval ‘s avonds fatsoenlijk af en daarna weer normale temperaturen. Dus ik maak me er niet druk om.

Bredanaar - 07-05-’18 09:09
annelies

die zon moet eens een week of twee weg blijven. die komt me echt mn STROT uit. winter is ook maar een klein dagje sneeuw en als het kou is, dan is het helder
maar ook middels mijn nieuwe baan, ben ik er achter- if you cant beat them join them, de zomersukkels…
ze staan je toch aan te kijken of je gek bent als je dit niet ‘leuk ‘vind. zomer drie maanden van te voren..
NOU, GEWELDIG HOOR !

annelies - 07-05-’18 15:12
annelies

zucht en dat gedoe iedere dag, alsof ze weeekkkkeeen regen achter de rug hebben, elke dag dat zinnetje “vandaag lekker weer !!!¨” ja heheheheh dat is het continue …. minus die twee dagen dat er een maandinhoud regen kwam.. moest je ze dan zien, de wereld leek te vergaan.. gezeik bij de ah tijdens boodschappen doen, dat hun tas is natgeregend en dat ze nou een nieuwe plastic tas moeten aanschaffen omdat die andere is natgeregend!!!! jeetje, zeg. lekker belangrijk als je tas nat wordt…. omg hoe kom ik de tijd door als het iedere dag vijftien uur zon is en de ochtend erop vanaf 530 uur weer inclusief die schreeuwende vogels waar je wakker door wordt getetterd.. …………..

annelies - 07-05-’18 15:21
annelies

in afrika SMEKEN ze om regen en hier mag het niet meer REGENEN alleen maar IKKE_LEKKER_WEER

bleehhhgggffff blurpppp

annelies - 07-05-’18 15:22
eindelijk / het slotbericht door Annelies

en dan nog klagen, midden nederland, dat we moeten sproeien, en dat het wel heeeeeelll erg droog is.. gut a gut, en WTF zijn we nu zo DIEP met die kop in het zand gekropen dat we nog steeds niet door hebben dat DIT niet NORMAAL is !!!!!??????? of zijn dat alleen de mensen van zomerdepressie, wij, die snappen wat er speelt… nederland is volgens mij over tien jaar uitgedroogd, maar goed, als er maar continue zoveel mogelijk zonnuuuttthjuh is.. ik wou ik terugkon naar 1980, toen waren ze nog met andere dingen bezig dan hitte en zonrecords,, ach ach

eindelijk / het slotbericht door Annelies - 07-05-’18 15:28
marian

vandaag is het nog vies warm en daarna koelt het gelukkig weer wat af.

marian - 08-05-’18 15:19
annelies

amersterdam 29 graden, chicago 19 graden curachoa 27 graden bangkok 32 graden madrid 27 graden en kaapstad 16 c.

HET IS GVD op bankgkok na bijna het heetste land op de wereld.

ieder uur word ik GEKKER en dichter aan een INTERNE AFDELING zonder ramen en veel AIRCO toe, zonder personeel die krijst IKKE LEKKER.

d

annelies - 08-05-’18 15:34
IemandUitDeRandstad

Ik had vandaag weer een aanvaring met ****mensen vanwege de hitte. Ik dacht ergens heen te kunnen waar ik geen last heb van die rothitte omdat ze daar airco hebben maar ze benutten het niet. Ik vroeg of de deuren aub dicht mochten en dat de airco anders niet werkt. Nou moest je die gezichten eens zien zeg, alsof ze m’n bloed konden drinken. Omdat ik klant was deden ze het maar ze deden alleen de deur dicht waar ik in de buurt zat. De andere deur lieten ze open. Ja en daar heb ik nu dus hoofdpijn van. Ze deden eerst vriendelijk tegen me maar vanaf het moment dat ik dat vroeg werden ze ineens van vriendelijk onvriendelijk en ontzettend onbeleefd. Weer een enige ervaring gehad vandaag zeg uhumm. Ik ben dit echt spuugzat! En ik ben niet meer aanspreekbaar. Ik kan me nu ff niet meer inhouden en ik heb net een soort van woede aanval gehad. Morgen hier in het westen minder bloedheet.

IemandUitDeRandstad - 09-05-’18 00:36
annelies

ik heb het zo gehad met alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn maar vijftien uur per dag die zon (son op zijn plat nederlands) bleeeeehgggg weer zo een puntje puntje dag .. en maar doen of je het enigszins ´normaal´vind wat scheldwoorden ingeslikt.

annelies - 09-05-’18 09:19
Rita

Ellende idem hier! De zomer is zo onverwachts begonnen (eerste warmte in april) en nu ook weer dat ik me er niet overheen kan zetten. Ik heb me opgesloten omdat ik ook niet aan te spreken ben maar nu is het in huis 26 graden en ik kan niet uit de voeten van de warmte. Tegenwoordig moet ik ook 3 x per week met de bus naar Antwerpen en daar is het ruim 40 graden op want die hebben geen airco en de luiken kunnen ook vaak niet open. Ik kom steeds doodziek aan (koortsaanvallen en me slap voelen). En als je idd. iets met airco zoekt dan bekijken ze je of je een alien bent! Morgen 17 graden (joepie) maar die warmte zal niet zo snel uit huis zijn.

Rita - 09-05-’18 16:22
annelies

hhmm wel veel reacties door mijn persoon geplaatst de afgelopen week, ik dim even een weekje :)

annelies - 09-05-’18 18:12
Franca

Het is 27 graden bij me binnen in het appartement. Ik heb hoofdpijn en voel me super slaperig. Ik heb vandaag weer een potje gehuild, eigenlijk door een paniekaanval van het warme weer en dat we misschien wel 6 maanden zomer hebben per jaar. Dat we eigenlijk in een tropisch oord wonen, zonder harde winters en lange lange zomers. Omdat ik nog heel veel maanden te gaan heb, heb ik gehuild. Op het werk zeg ik niks meer, niet zeuren zeggen ze. Tis toch prachtig weer.

Franca - 09-05-’18 18:40
Esther

Morgen gelukkig weer wat verkoeling. Ik voel me al weer aardig futloos door die hitte.

Esther - 09-05-’18 21:29
erica

Dan het weerbericht gisteravond: Niet getreurd mensen, even een dipje, maar de zon komt terug! Big smile. Vandaag een bewolkte dag voorspeld, maar natuurlijk niet uitgekomen. Fel blauwe lucht, met….ja, raden hoeft niet meer, met zon! Moedeloos wordt je ervan. Het was tien graden te warm. Nu dus weer een slecht voorjaar? En zaterdag krijgen we het weer om onze oren.

erica - 10-05-’18 15:14
Lindsay

@Erica: nog bedankt voor het sterkte wensen (in de vorige post), ben hier alweer een tijdje niet geweest. En een goede tip, vetplanten tegen de muur!
Verder 100% eens met Prozac: probeer je niet te druk te maken met de warmte. Het kost alleen maar energie. Wat heeft het voor zin om te weten wat de temperaturen zijn aan de andere kant van de wereld, of om je te ergeren aan hoe andere mensen de warmte beleven? Bovendien zijn er echt wel heel veel mensen die het liever wat minder warm hebben dan 25 graden. Ik ken niemand die de echte zomerhitte lekker vindt. En zo wel, wat dan nog. Moeten die mensen lekker zelf weten.
De lente heeft mooie kanten. De was kan lekker buiten drogen. Er zijn lammetjes en jonge eendjes en overal groen en bloemen (helaas hooikoorts, maarja). De natuur is mooi.
Vandaag is een goede dag om het huis een beetje af te laten koelen. Morgen weer een dag. Zo neem ik het leven momenteel, dag voor dag. Anders gaat het niet met een depressie. Ooit komt hopelijk weer de tijd dat ook ik me weer druk kan maken omdat het te warm is op het werk (ik mag niet werken nu) of in het openbaar vervoer, of omdat het te warm is om te slapen (door de medicatie ben ik zo moe dat ik een groot deel van de dag slaap). En dat ik weer echt blijheid kan voelen als het stortregent of koud is. M.a.w. mensen, probeer alles een beetje te relativeren en te kijken wat er wel goed gaat.

Lindsay - 10-05-’18 17:07
IemandUitDeRandstad

Pff gaan we nog een week beleven met normaal weer deze periode tot oktober? Want ik zie namelijk dat ze ALWEER die 25 graden afgeven voor begin volgende week. En de hitte zit nog binnen zelfs hier. Mei is tegenwoordig de nieuwe juli geworden. Netals vorig jaar steeds terugkerende hitte de hele maand en juni ook.

IemandUitDeRandstad - 12-05-’18 00:18
annelies

ik ben zo gefrustreerd, ik eerder aankondiging terugneem.
altijd, elke dag opnieuw maar weer dat flauwe weer met die zon of waterson.
daarnaast maar altijd te horen dat een ander IKKE LEKKER WEER heeft, een ander IKKE DIT LEKKER VIND………..blehhhhhhhggggwehhhhhhhhhhh
is dit het leven zo? het ikke lekker weer landje nederland. HERFST en WINTER is een lachertje, een nachtje sneeuw is genoeg.
maar wel voorzomer, hittegolfen, nasomer en zeer veel son en zeer rustig weer in de winter

KOTS K.O.T.S.
waar zijn die stormen in de herfst en voorjaar waar IK IKKE van opknap? Ik ga ook eens over IKKE kletsen, net als de rest in dit land.
DUS – storm is IKKE lekker vanadf nu, maar het is alleen nog sonnnuuuuuthhhujjuhhh in nl en welke storm? de herfst is de F*&R$$$#$king NAZOMER argghhh

annelies - 12-05-’18 10:56
IemandUitDeRandstad

Het is hier binnen nog steeds te warm om iets te kunnen doen. M’n normale dingen dus. En de volgende portie hitte komt er gewoon weer aan!! Vandaag alweer 24 graden, morgen hebben het midden oosten en noorden zomers warm weer, maandag 26-28 graden, dinsdag 26, en woensdag kan het ook nog tot 23-26 graden worden. Gewoon een kopie dus van vorige week. Heb je ff 2 koelere dagen ertussen. Afgelopen donderdag en vrijdag was goed te doen. Het lijkt erop dat die zomerse hitte iedere week terugkeert netals vorig jaar. Mijn hemel wat een ellende dit. Lente hebben we echt niet meer he in de lente. Het is ALTIJD hoogzomers weer in mei. De hitte is nu zelfs al vanaf half april gestart. En opnieuw moet ik erbij zeggen dat we het hier warmer hebben dan in Barcelona en veel andere plekken die bekend staan als warme gebieden. Mei lijkt wel de ergste maand tegenwoordig. 2016 doffe ellende, mei 2017 nog een grotere ellende. Mei 2018 lijkt hetzelfde te verlopen.

IemandUitDeRandstad - 12-05-’18 11:52
Marian

Ik leef nu ook met de dag en elke dag is er weer eentje dichter bij de winter gelukkig.Je kan jezelf ook gek lopen maken bij het idee dat het tot oktober 30 C is elke dag,dan heb je volgens mij geen leven meer.Er zitten genoeg koele dagen tussen maar als je dan gaat denken dat het weer warm wordt kan je ook niet genieten van de koelere dagen en dat is heel jammer.

Marian - 12-05-’18 13:43
Marian

Vandaag is het afhankelijk van waar je woont.Hier in zeeland is het amper 18 C terwijl het in het noordoosten tot 25 C is.

Marian - 13-05-’18 11:30
erica

Dank Lindsay voor je bericht. Ik ga minder posten en me niet meer druk maken. Ik ga de warmte met verve dragen, dat is beter voor me. Ik had al meerdere berichtebn gelezen dat het gewoon geen zin heeft om alles maar op te merken. Ik sluit me er vanaf, wanneer dat kan.

Sterkte met je gezondheid.

erica - 13-05-’18 14:27
IemandUitDeRandstad

Vandaag 20 centimeter sneeuw gevallen ergens in Frankrijk. Nog zuidelijk ook in de buurt van Lyon. Om maar aan te geven hoe erg het weer van slag is. Had daar wel graag willen zijn. Vandaag was het heerlijk fris weer. Morgen weer opnieuw hitte. Ik heb lekker alles open gezet vandaag om het zo koel mogelijk te maken binnen zodat ik extra gewapend ben tegen de volgende hitte aanval morgen.

IemandUitDeRandstad - 14-05-’18 00:57
Bert

Nou met de temperaturen van afgelopen 2 maanden ben ik benieuwd wat de ZOMER gaat doen ? Wordt het dan 35+ ? Tjonge tjonge, en men vindt het kennelijk allemaal normaal, als het nu een dagje onder de 25 graden is dan begint men al te zeuren, niet meer normaal dit klimaat, het kan nooit eens normaal gaan zoals jaren geleden. Wilde mijn huis nog gaan schilderen in het voorjaar omdat het dan nog niet te heet zou zijn maar helaas ben ik er nog niet aan toe gekomen, st elke dag anders van de ochtend tot in de avond pa l in de zon, er is amper een wolkje te vinden, zijn gewoon Spaanse taferelen hier.

Bert - 14-05-’18 09:26
Henk

Is het normaal in de LENTE dat het om 22:15u nog 23 graden is ??? Net even de vooruitzichten gekeken en het wordt volgende week weer gewoon erg warm, ben er nu al helemaal klaar mee en de langste dag moet nog gaan komen.

Henk - 15-05-’18 08:38
annelies

https://speld.nl/2015/06/30/zaterdag-mogelijk-70-graden/

annelies - 15-05-’18 12:13
annelies

https://imgflip.com/i/jnhe1

annelies - 15-05-’18 12:39
Marian

Ik ga me tijd niet zitten verdoen en me opvreten met alle weersvoorspellingen ,heeft geen enkele zin,je loopt alleen jezelf te pesten.Gisteren was het in heel ned 25 zo n beetje en hier in zeeland amper 17C.De laatste jaren is me wel opgevallen dat er hier in nederland een soort temperatuursscheiding ligt en heel gelukkig zit ik aan de goede kant van de scheiding.Wat moet je met een link waar ze een temp van 70 C voorspellen of het is fahrenheit natuurlijk

Marian - 15-05-’18 21:32
Bert

Nou de vooruitzichten voor volgende week zijn weer prima #NOT#!!
Waarom blijft het weer telkens uit de oosthoek komen ?

Bert - 16-05-’18 10:02
annelies

op weeronline is er ruzie tussen mensen die dag en nacht zon moeten en mensen die het zat zijn. ik ben het ook echt STRONTzat. is er nog iets anders dan elke dag elke feestdag die puntje puntje zon. de herfst en de winter stellen niets meer voor, het mag alleen maar mooi weer nnog zijn in nl. elke dag 15 uur zon ! hier in de buurt hangen serieus verdroogde klimops op hoge bomen. maar wij motten natuurlijk het zonnigste jaar gemeten nog halen dit jaar met zeer veel uitschieters en hittegolven want het is hier ikke -lekker-weer-land geworden.. ik heb tegenwoordig gewoon pleinvrees als het een strakblauwe lucht is en dertig graden, moet je daar tussen de hossende nederlanders lopen die subtropisch hebben na een flauw flauw flauw wintertje (muv februari). ik knapte vroeger altijd op van een flinke herfst en winter, dat compenseerde de zomer maar tegenwoordig mag dat ook niet meer. bah !

annelies - 17-05-’18 08:52
Marian

Ik was me was aan het ophangen in de tuin en ondertussen waren er jonge spreeuwen in de bomen bij achter aan het rondvliegen achter de ouders met lekker veel herrie en ondertussen waren jonge kauwtjes in het nest in de schoorsteen op het dak aan het roepen voor eten,geweldig om te horen.Lente om van te genieten.volgens de vooruitzichten hier nog een paar dagen koel weer en maandag weer warmer,dus ik ga nog even genieten van het mooie weer.

Marian - 17-05-’18 12:36
IemandUitDeRandstad

Ik baal er vooral van dat het in mei al steeds zomers warm is terwijl het nu lente is en milde temperaturen onder de 20 graden daarbij horen. Zo duurt de zomer wel heeeeel erg lang. Het keert ook steeds terug iedere week. Het is vandaag 14/15 graden wat heel prettig is. Maar dat zijn echt maar 2 dagen lekker fris weer tussendoor en die hitte hangt nog binnen. Binnen kan ik gewoon niet functioneren op een normale manier. Dus genieten kan echt alleen buiten. Met de vreselijke vooruitzichten lukt het mij ook niet echt om er op dit moment van te genieten. Gelukkig voor de mensen waarbij dat wel lukt. Als er een voorspelling van 20 graden zou staan dan zou me dat wel lukken vandaag. Natuurlijk hebben ze het weer over een dipje vandaag. Man dit is voor mij hemel op aarde. Jammer inderdaad dat ik er niet 100% van kan genieten. Chagerijnig ben ik nog steeds want binnen is het nog steeds hoogzomers warm. En laat die wind maar eens ophouden inderdaad met uit het oosten te waaien, dat is foute boel. Gewoon een westenwind is altijd goed. En geen zuidwestenwind. Maar westenwind.

IemandUitDeRandstad - 17-05-’18 12:47
annelies

die link is sarcastische bedoeld marian en zp heel erg geweldig is het niet tegenwoordig met alleen ZOn en hoge temperaturen.,

annelies - 17-05-’18 12:49
IemandUitDeRandstad

Jeetje komende week word het gwoon de hele week zomers heet. Niet een paar dagen maar de hele week! Eerst was dat nog een paar dagen maar nu elke dag 25/26 graden ~$}*}}¥!. In deze hele maand is het vaker zomers heet dan in een juli maand. Deze hele maand is het hoogzomer muv een paar koele dagen.

IemandUitDeRandstad - 19-05-’18 11:35
prikkelbaar(s)

Fijn deze blog (niet fijn dat je moeite hebt met de zomer, wel de herkenbaarheid hier). Ik ben in de zomer altijd zo snel overprikkeld… Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat is die zon aan het stralen, overal van die heel erg vrolijke mensen die dan ‘s avonds tot laat blijven hard blijven kletsen, drinken, barbecuen enz. Een paar dagen kan ik dat best hebben, maar langer moet het ook niet duren merk ik. Helaas zijn de verwachtingen weer volop zomers… bah! Bijkomend nadeel… ik ben heel erg vatbaar voor tekenbeten. Even in het gras zitten onbeschermd zit er dus sowieso niet in.

prikkelbaar(s) - 19-05-’18 12:56
IemandUitDeRandstad

Ik lees net dat de wind sinds februari steeds de oosthoek weet te vinden. En het steeds een terugkerend patroon is. In februari en maart waren we daar goed mee omdat het toen voor vrieskou zorgde. Maar in de lente/zomermaanden moet je dat absoluut niet hebben. Ik hoop zo dat we nu eindelijk eens uit dat patroon kunnen stappen. Een week normaal weer daar zit ik nu op te wachten als dat nog mogelijk is? Ik kan nieteens m’n normale huishoudelijke dingen doen in die hitte. Dit weer maakt mijn leven onmogelijk en ik ben echt overstuur van deze horrorvooruitzichten. Je niet druk maken omdat je er toch niks aan kan veranderen is heel makkelijk gezegd maar in de praktijk werkt dat toch niet zo. Je weet toch wel dat je het heel beroerd gaat krijgen. En op het moment zelf wil je ontsnappen eraan maar kan je niet ontsnappen eraan wat me overstuur maakt als ik niet zie wanneer het stopt.

IemandUitDeRandstad - 19-05-’18 15:13
IemandUitDeRandstad

Daar ben ik alweer terug belandt hier. En waarom? Omdat ik overstuur en gefrustreerd ben. Want ze voorspellen pure horror. Ze geven nu 2 weken iedere dag 25/26 graden aan en zeggen dat het tot eind mei blijft voort duren. Man zelfs in juli heb je nog vaak een pauze ertussen waardoor je ff op adem kan komen. Maar nu 2 weken lang die ellende. Ik weet echt niet hoe ik dit moet overleven. Echt letterlijk HELP me! Ik ben ook eind mei jarig. Waarschijnlijk doodziek dan en helemaal supersuf en moe en verdoofd van de hitte. Ik kan langer dan 4 dagen hitte achter elkaar echt niet aan. Hoe heet word het binnen dan wel niet!!! 30 graden?! Ik kan alleen nog stiekem hopen op een storing in dat rot patroon die mij komt redden waardoor die ellende minder lang aan houdt.

IemandUitDeRandstad - 20-05-’18 12:43

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)
Even een extra bescherming om spam te voorkomen! Schrijf het getal niet als getal, maar als woord (in kleine letters)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.