« De gekte nabij | Home | Teleurstelling »

Klimaat scenario's

Dinsdag 06 Juni 2006 at 2:51 pm. Ze zijn er weer... de KNMI heeft de nieuwe klimaat scenario's en als ik me niet vergis gaan er een hoop mensen met geen verstand van zaken blij van worden... het wordt warmer. Ongeveer 0.9 tot 2.8 graden in de zomer (en max 2.5 graden in de winter) in 2050. Jippie, nog meer water... of we moeten de dijken eindelijk eens echt gaan ophogen!

Eén reactie

erica

en ja hoor,…het is begin januari 2007: het verslag vd klimatologen is binnen. De aarde gaat steeds meer opwarmen met alle gevolgen van dien. Ik hoor de zon-aanbidders zich al verkneukelen, het gaat weer een fijne warme zomer worden!!
Ik hoop het alstublieft toch niet!!!!!! Ik krijg nu al de zenuwen als ik in het nieuws zie, dat ze bij de strandpaviljoens de houten vlonders alweer aan het in elkaar timmeren zijn. help!! Ik ben nog ziek van de laatste zomer en al die (te) warme maanden erna.
Donder en bliksem!… en nog een goed 2007!

erica - 06-02-’07 15:50


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.