« Mooie titel | Home | Lekker slapen... »

Zwarte gaten...

Donderdag 01 September 2011 at 11:50 am.

Dankzij de enthousiaste leden op de deze website werd ik gewezen op dit artikel:

Een nieuw middel in de strijd tegen een najaars- of winterdepressie: oordopjes.

Het Finse bedrijf Valkee heeft een soort licht mp3-speler ontwikkeld, waarmee het licht nu via de oren kan worden ontvangen. Urenlang voor een lamp zitten is vanaf nu verleden tijd volgens de ontwikkelaars.

Mag ik dan voor zomerdepressie oordopjes met zwarte gaten voorstellen? ;)

zestien reacties

erica

Ja, heel erg zwart, zo donker mogelijk!
Septemberrrrrrrrrrrrrrr!!!! Volgens de meteorologen gister al herfst begonnen, maar ik kijk uit naar de 21e, heb ik nog wat tegoed. de thermostaat stond vanmorgen op 17,5 graden,lang niet gezien!!

erica - 01-09-’11 13:09
Nicolle

Heb al zoiets!, rolluik noemden ze dat vroeger :D

zo, nog even door de zure appel heenbijten en dat *$# weer is foetsie :-)

Nicolle - 01-09-’11 17:29
Karina

Ja, even dit weekend doorkomen en dan wordt het volgende week herfst! Wind, regen, koel… heerlijk.
Dat artikel is inderdaad wat ze bij Editie NL lieten zien, en wat dus niet werkt. Wordt lichttherapie eigenlijk vergoed? Als dat zo is moeten wij onze rolluiken, verduistergordijnen en airco s ook maar vergoed krijgen!

Karina - 01-09-’11 20:28
erica

http://www.nu.nl/binnenland/2606297/nede..

gisteren zat het overal weer vol hoor. Lachende gezichten in de boten en op de terrassen. Ik was blij om te overleven. Wat een dag! Kauwgom had ik niet nodig gister, je kon de lucht kauwen. En de zonne-meute verlangd hier dus naar…ik kan er met mijn zonnepet niet bij…

erica - 04-09-’11 09:30
Nathalie

Dat bewijs maar weer hoe zielig de massa is! De vakantie viel tegen,ze zijn niet uitgerust en dat alleen maar door het weer! Maar als men vakantie in eigen land viert kan je dat eventueel verwachten.Anders hadden ze gelijk naar een zonbestemming moeten gaan.Dan hadden ze daar totaal geen last van gehad.Eigenlijk is het hun eigen schuld.Ik heb er totaal geen medelijden mee! Gisteravond om 23u nog 24 graden en het is SEPTEMBER! Maar ik heb gelezen dat het donderdag 14 graden wordt.Gaat al vooruit!

Nathalie - 04-09-’11 10:19
Karina

Hoe kunnen ze gisteren een “mooie nazomerdag” noemen? Het was verschrikkelijk! Ik had het gevoel of ik door een rietje moest ademen. Afschuwelijk gewoon. Vandaag is ook nog niet geweldig, maar het komt gelukkig wel deze week. En laat dit shit weer alsjeblieft niet meer terugkomen tot juli 2012!!!

Karina - 04-09-’11 16:16
Nathalie

Wat een gezeur weer op hyves van je vrienden op je homepage dat ze zo balen van dat herfstweer.Dat ze konden slapen door de storm.Ik vindt het juist een gezellig geluid dat geloei van de wind.Geniet nu nog maar,want zaterdag gaat het weer verkeerd!

Nathalie - 07-09-’11 18:12
marian

De herfstkleuren zijn er weer, gisteren zwiepende bomen, kletterende regen en herstkleuren ,mooi hoor. Op de radio blijven ze praten over het weer alsof de zomer nog moet beginnen, de stakkers.Zaterdag hoef ik overdag niet naar buiten gelukkig.Sterkte allemaal

marian - 07-09-’11 21:27
erica

Oef, fout weer zaterdag. Ik moet helaas twee keer een eind op de fiets en binnen werken, in een vogelopvang. Allemaal warme vogellijfje. het was er vorige week 35 graden binnen. de zonliefhebbers boffen alweer met de tweede zaterdag op een rij. weer alle terrassen vol herrie en uitpuilende grachten en stink bbq’s. Ik mag toch echt hopen dat de wind niet uit het zuiden gaat komen…

erica - 08-09-’11 09:29
Karina

Ik kan het niet helpen, ik moet steeds aan Carice van Houten denken toen ze zei: HOUDT HET DAN NOOIT OP!!!!

Karina - 10-09-’11 11:22
marian

Vanmorgen op de radio zeiden ze dat het vermoedelijk de laatste “mooie” zomerdag is dit jaar.Wat is het weer klam,alsof je onder een natte deken zit die uren in de oven heeft liggen warmen,ik moest even naar buiten om de was op te hangen en het ergste is dat er straks nog een was volgt,binnen is het gelukkig uit te houden,kom maar op met de regen en het onweer

marian - 10-09-’11 12:14
Nathalie

Wat een weerlicht buiten!

Nathalie - 10-09-’11 22:02
Nicolle

Ja, zaterdag was het hier ook pet, allemaal van die overblije mensen op de terassen piljes naar binnen aan het zuigen * lalalalal *

word er helemaal simpel van

word tijd dat het fiks gaat herfsten!, ben zelfs vanmorgen in de vroegte van 6.00 lekker gaan wandelen :D, jeetje wat was dat fijn zeg, laat de herfst maar komen!!!

Nicolle - 12-09-’11 09:12
Karina

Het ziet er nu tenminste goed uit: lekker fris windje, af en toe regen, temperatuur is wel goed (al mag het nog wel wat lager), maar na dit weekend wil ik niet klagen, want het is nu zo veel beter!

Karina - 12-09-’11 10:43
Nirmala

Dit weer bevalt mij wel, heerlijk zo’n windje en hoop idd dat het afgelopen zaterdag de laatste tropische dag was….
de temperatuur moet alleen nog wel fors omlaag!

Nirmala - 12-09-’11 15:30
Marian

Het grote sinterklaas speelgoedboek is binnen en ik heb marsepeinen aardappeltjes gekocht hahaha.De zomer is weer echt voorbij jiiippiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Marian - 15-09-’11 13:47


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.