« Hoopvol uitkijkend...… | Home | Zwarte gaten... »

Mooie titel

Dinsdag 16 Augustus 2011 at 10:37 am.

Eergisteren verscheen er een mooi artikel door Meteoconsult... genaamd Zomers Drijfzand... verplichte kost lijkt mij ;)

32 reacties

Marije

Heerlijk!! :)

Marije - 17-08-’11 07:25
erica

Ja, idd!!! Maar op nu.nl ziet het er voor zaterdag en zondag vreselijk uit. Ik blijf schietgebedjes doen!!!!

erica - 17-08-’11 09:57
Karina

Het verklaart wel waarom er vaak zo veel verschil zit in wat er op de weersites staat. Als ik nou kijk voor maandag: op de één staat 22C en op de andere 32C!!! Dat is toch niet normaal meer? Het wordt sowieso een shit weekend voor ons, dat is wel zeker.

Karina - 17-08-’11 10:23
marian

wat zielig nou voor al die mensen die nog steeds aan het wachten zijn op het begin van de zomer hahahahaha.Het ergste hebben we gehad en zo laat in het jaar kan er geen hittegolf meer komen ,tenminste dat hoop ik.Ik maak me niet meer druk over de voorspellingen vooruit want ze zitten er toch meestal naast ,laat ze maar roepen dat het prachtig weer wordt dit weekend want dan gaan de mensen plannen maken om iets leuks te doen,alsof iets leuks doen alleen maar kan als het mooi weer is,en trouwens wat is mooi weer?10 graden vorst met een strakblauwe hemel mmmmm heerlijk.

marian - 17-08-’11 14:58
Nathal;ie

http://www.weer.nl/weer-in-het-nieuws/we..

Nathal;ie - 18-08-’11 20:57
Marian

Deze zomer krijgt van mij een 10+ en dat er nog maar vele mogen volgen en die paar warme dagen neem ik voor lief.Het ene uur wordt er gezegd dat het 22 graden wordt en het volgende uur 20 graden ze weten het gewoon niet,wel zielig voor de lowland gangers en andere festivalgangers hihi.

Marian - 18-08-’11 23:06
Nicolle

Een festival kun je ook met de winterjas aan genieten :D

Ik vond m tot nu toe toch te warm de zomer, word tijd dat aug voorbij is en de normale maanden met de R beginnen!! :-)

Nicolle - 19-08-’11 00:53
Nathalie

Ik heb totaal geen medelijden met festivalgangers.Ze kiezen er toch zelf voor om er heen te gaan? Niemand zegt dat ze moeten.Ik bezoek nooit festivals.Moet er totaal niks van hebben.Bij weeronline geven ze het weer voor morgen een 9! WTF!

Nathalie - 19-08-’11 10:01
erica

Oe…pffft…zondag…..dat wordt om te beginnen een dag binnen blijven en de ventilator weer aan. En maandag wordt het een stuk “koeler”, ja..van max 28 naar 24, dat wordt koeler genoemd. Ik ga m’n kruisje voor vandaag weer op de kalender zetten, weer een augustus dag minder. het houdt me op de been. Sterkte allemaal dit weekend. Bah bah bah!!!!!

erica - 19-08-’11 10:11
Nathalie

Men is tegenwoordig niks meer gewend.Motregen wordt al gezien als een stortbui.Een weekje vorst en ze praten al over een strenge winter.Een lichtflits en een beetje gerommel en ze spreken al van noodweer.En idd van 28 naar 24gr noemen ze koeler.Ik zou wel eens willen horen als heet 4gr wordt.

Nathalie - 19-08-’11 10:41
Karina

Dat viel mij ook al op, er hoeft maar een druppel regen te vallen en ze geven de dag een onvoldoende op weeronline. Wat een onzin zeg.
Nog 2 weekjes, dan zit de R weer in de maand, de R van Regen, haha. Het was dan geen hete zomer, maar ik ben er toch wel klaar mee hoor. Ik wil donkere avonden, fris weer, regen, wind en kaarslicht. Het scheelt trouwens wel met de warmte dat het om 9 uur `s avonds al donker wordt.

Karina - 19-08-’11 10:59
marian

Dat wordt een weekend binnen zitten.Gelukkig waait het hier ook flink en de wind is niet warm meer,maar stilstaan in de auto is wel een drama,ben blij dat ik morgen nergens naar toe hoef,march of the pinquins bekijken of 100 jaar elfstedentocht .Er gaan weer 7 koele maanden aanbreken waaauw met die gedachte moeten we het weekend doorkomen, sterkte allemaal

marian - 19-08-’11 22:51
Karina

Fijn om te weten dat ik niet de enige ben die dat doet: winter dingen kijken, haha. Ik heb nog wat dvd s liggen met wintersport en “winter in holland” is een grote favoriet met schaatsende mensen en sneeuwlandschappen en dan kerstfilms natuurlijk. Heerlijk om naar te kijken met de gordijnen dicht.
Nog 2 weekjes, even doorbijten.

Karina - 20-08-’11 17:40
<span class='registered'>nirmala</span>

wat een benauwd,goor weer zeg! de thermometer geeft hiero 34 graden aan! niet leuk meer hoor!

nirmala - 21-08-’11 15:16
Karina

Bah, bah, bah, bah, baaaaah!!! Wat een benauwd, kleverig rot weer. Die laatste loodjes duren wel lang en zijn net even te zwaar. Pas vrijdag wordt het echt wat beter. Diepe zucht.

Karina - 23-08-’11 15:35
erica

en nog eens baaaaaah!! En het zal toch niet zo zijn, dat als de wind gaat draaien vanuit het zuiden, dat we ook nog eens die hete baggerlucht daarvandaan krijgen? dan hebben we in september ook nog pech!
Je kunt de lucht kauwen gewoon. grrrrrrrr.

erica - 23-08-’11 15:43
Karina

Zo te zien niet, Erica. Volgens de berichten komen we in koelere lucht en wordt het een graad of 18/19. Ik hoop maar dat het klopt.

Karina - 23-08-’11 16:23
erica

dank je Karina, dit geeft weer wat hoop!
dan kunnen we weer normaal ademhalen.

erica - 23-08-’11 16:26
Marian

Het begon goed vanmorgen ,flinke regenbuien met onweer maar toen trok de lucht open en was het stinkend warm ,gedver, zelfs hier in zeeland.Maar toen ze op de radio gingen klagen dat het over 2 weken alweer herfst wordt voeldde ik me veel beter ,nu maar hopen dat het niet zo’n nazomer wordt dat we tot november op een terras kunnen zitten ,blijft er niks meer over van de winter.Afgelopen winter heeft de sneeuw hier een week of 5 gelegen, kwamen ze met de sneeuwschuiver door de straten hahahaha en was het parkeren wat moeilijk door de berg sneeuw die er lag, maar heb gelukkig winterbanden dat scheelt wel,over een weekje of 6 gaat de ijsbaan in breda weer open mmmmmmmmmmmmmmm.nou zomer kssssst wegwezen.

Marian - 23-08-’11 21:23
Nathalie

Het wordt eerder donker,de clubs beginnen binnenkort weer,bij de Xenos verkopen ze al herfstversiering,ook in de natuur zijn al verkleurde bladeren en paddestoelen te bespeuren,in de winkels al winterkleding,de ijsbaan in de Uithof gaat ook binnenkort open.Kortom,de herfst is in aantocht! Idd opzouten zomer!! Die weerman van TV Rijmond had ik wel willen villen.WAt hem betreft mag de zomer van 2011 afgeschreven worden.In april had ik dat niet gehoord.

Nathalie - 24-08-’11 18:29
Karina

Nog 1 week naar 1 September en het ziet er qua weer niet slecht uit vanaf zaterdag. Het gaat de goeie kant op, EINDELIJK!

Karina - 25-08-’11 11:25
ericae

De eerste twee kastanjes gevonden!!!! En 1 eikel, 3 bolsters met de kastanje er nog in, en een mooi rood blad. Het herfststukje op de tuintafel is begonnen!! Als een kind zo blij :-))

ericae - 25-08-’11 13:12
marian

de kerstaanbiedingen komen al binnen en ik zit met kippevel achter de pc,heerlijk.Het regent hier hard , het wordt zwaar voor de najaarsdippers ze hebben hun tijd gehad en nu zijn wij weer aan de beurt.Het weer voor de komende week ziet er goed uit.

marian - 27-08-’11 11:43
Karina

Kerstaanbiedingen? Dat is vroeg. Hoewel, over een maandje zitten we misschien ook al aan de kruidnootjes, haha. Het ziet er idd heel goed uit voor de komende week en daarna. Ik denk dat de ventilator weer opgeborgen kan worden. Eindelijk! Ik ga donderdag 1 September vieren met vlaai!

Karina - 27-08-’11 19:31
Nicolle

Ik geniet met volle teugen!, echt slaapweer :D

“Zachtjes tikt de regen tegen t raam “

:-)

Nicolle - 27-08-’11 19:51
erica

ow…genieten idd! zag vanmorgen alweer ergens een rookpluimpje uit een schoorsteen komen. langer donker ‘s morgens, regen op het raam en een snorrende kater naast me op het bed. Een kadootje! En de komende week ziet er goed uit. Houden zo. September kan nog raar gaan doen. Op 1 september wordt het voor mij een grote zak met mayo en uitjes!

erica - 28-08-’11 09:45
Karina

Ja, ik zag bij een van mijn overburen ook rook uit de schoorsteen komen. Ik moest even twee keer kijken, want ik kon het eerst niet geloven. Het is helemaal niet koud! Als ik met 20C de ventilator aan heb, zullen zij het niet geloven en zeggen dat het helemaal niet warm is, haha.
De nachten zijn heerlijk koel ook, het is echt genieten nu.

Karina - 28-08-’11 11:00
Karina

Hebben jullie het gezien bij Editie NL? Winterdepressie is een erkende psychische ziekte en één of andere slimmerd had er een apparaat voor uitgevonden, wat natuurlijk niet werkt. Nu vind ik de term psychische ziekte wel erg ver gaan, maar ik dacht wel meteen: Waarom worden wij nogsteeds niet serieus genomen?

Karina - 29-08-’11 20:48
erica

Ja, ik wilde het net ook gaan schrijven. Sukkels. De zomermensen hebben nu een winterdepressie in de zomer. Er zijn oordopjes voor uitgevonden. 189 €, goed voor de economie. En als het wordt vergoed door de zorgverzekeraar ga ik ook aankloppen als het in april 27 graden wordt. Dan wil ik een oogmasker vergoed tegen het felle licht. En koude kompressen.

erica - 30-08-’11 09:13
Marije

Gisteren bij 1vandaag: slechte weer veroorzaakt depressie… Er is natuurlijk al veel over gezegd/geschreven deze zomer. Ik vind het zo jammer als er geen begrip voor wordt getoond dat het voor ons “normaal” gesproken zo voelt. Om met een wat positieve noot te eindigen: ik zat gisteren met drie collega’s aan tafel die alle drie de lamellen dicht wilden omdat de lucht te fel was. Ook hoor ik veel mensen zeggen dat dit, ondanks de regen, veel beter is dan van die hele warme Nederlandse zomers.

Morgen is het zover, jongens! September, hurrah!!

Marije - 31-08-’11 07:30
Kr

Tja september…. wordt komend weekende bij ons 27 C volgens de berichten. Zucht…. Weer die stink barbeque’s overal aan want dan kan men nog ff genieten….
Mensen die zo zeuren over de zomer moeten in spanje gaan wonen oid, in Nederland hebben we nu eenmaal een ander klimaat wat deze zomer nu eens eindelijk normaal is geweest voor NL!

Kr - 01-09-’11 09:41
Marian

Er stond een stuk in de pzc dit voorjaar over “ons soort mensen” en daar werd geschreven dat we een defectje hebben en daardoor je lijf je niet goed kan afkoelen en daarom kunnen we er zo slecht tegen ,we zijn dus niet gek of psychisch gestoord maar ons koelsysteem werkt niet goed.Als ze daar nu een pilletje voor uitvinden is het opgelost ,hoewel, dan gaan we misschien een hele zomer lopen zeuren dat het zulk slecht weer is en krijgen we een winterdepressie

Marian - 01-09-’11 11:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.