« Schiet mij maar... | Home | Mooie titel »

Hoopvol uitkijkend...

Dinsdag 02 Augustus 2011 at 4:57 pm.

Zo... na een best wel okee Juli gaat Augustus voor zongenieters in Nederland heerlijk van start. Een mooi stukje op weer.nl en inmiddels staan de wegen naar de stranden bomvol... Veel mensen vroeg van huis om op tijd op het terras te zitten en om hun vlees te cremeren op de BBQ. Net op tijd naar binnen voor de aankomende muggenplaag.

Ik ga lekker binnen zitten, liefst in de buurt van een airco. "Vergeef hen heer... zij weten niet beter!". Gouden beeld was het toch? ;)

twintig reacties

Nicolle

Heb ook na het werk toen ik gelukkig voor die moordende hitte binnen was lekker me lekker binnen opgehouden waar het godzijdank nog lekker koel is (19C!!) :D

Ik moest alleen even wat in de klikko gooien en daar ben ik nu van aan het bijkomen!

Jeetje zeg, grasmaaiende senioren overal radios aan blaffende honden en ik rook ook al verschillende barbeknoeien :-(

hopenlijk is dit verschrikkelijke weer snel over!!

Nicolle - 02-08-’11 17:13
Karina

Mijn benedenbuurman heeft dit keer geen bbq, maar wel iets anders: een vuurkorf! Dus in plaats van frisse lucht, komt er een brandlucht mijn flat binnen waaien. Ik zal verder maar niet zeggen wat ik daar over denk, want ik kan er niet veel nette woorden voor vinden. Hopelijk regent dat klere ding vanacht helemaal onder, of anders morgen. Ik had al hoofdpijn door dat rot weer vandaag, en nu die brandlucht er nog bij.. Ik heb het helemaal gehad!!

Karina - 02-08-’11 20:28
erica

en dat gouden beeld mocht niet vereerd worden, dus koperen kobus ook niet. ze kregen toch straf daar voor? Ik weet nog wel een paar leuke!
Mag deze dag aub snel omgaan?

erica - 03-08-’11 13:27
Vera

Maar NU! mensen, komt het met loodrechte pijpenstelen naar beneden. Ik geniet!

Moge het de hele dag zo doorgaan!

Vera - 07-08-’11 12:05
Karina

Nog 3 weken :)
En ja ik weet dat het in September ook nog wel 20C kan worden, maar het gaat om het psychologische voordeel.

Karina - 07-08-’11 20:53
Nathalie

Op weeronline geven ze het weer voor vandaag een 3! Stumperds!

Nathalie - 08-08-’11 12:27
erica

Gisteravond op het nieuws: “wanneer kruipen we nu eens dit DIEPE dal..“HAHAHAHAHAHAHA!

erica - 10-08-’11 14:16
marian

het schijnt dat deze zomer de slechtste is sinds jaren.Nu maar hopen dat er nog vele zoals deze gaan volgen.Me huis is binnen nooit zo warm geworden dat de arco aan moest maar eerder de verwarming midden in juli hahahahahahaha.Het ergste hebben we gehad en nog even en we kunnen met z’n alle zingen dat deze zomer weer voorbij is jipppiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

marian - 11-08-’11 16:38
Karina

Wees nog maar niet al te enthousiast! Ik las net dat de tweede helft van de maand zonnig en warm gaat worden, tussen 22 en 27 graden. Ik hoop maar dat het een misplaatste grap is.

Karina - 12-08-’11 10:45
erica

Nou, dat hoop ik ook zeg! Daar zitten we niet op te wachten. Overal zie je herfst doorpiepen, dat moet maar doorzetten. En et wordt al zo lekker vroeg donker weer. Maar 20 graden zoals nu is alweer teveel. Plakkerig. 18 graden is veel beter.

erica - 12-08-’11 12:55
Nicolle

nog 2 weekjes doorbijten, en dan heb ik vacnatie! :D

Dan kan ik me lekker verstoppen voor dat enge hete weer!

Vandaag bij een cliënt geweest die de verwarming op 30C had staan!!, * heb t koud *

Bah!

Nicolle - 12-08-’11 23:31
Nathalie

De verwarming op 30 graden omdat ze het koud had,terwijl het buiten nog 20 graden is? Wat een stumperd die client! Ik heb gehoord ja dat het weer warmer wordt.Ik zat me alweer te ergeren aan die weerman van TV Rijnmond.Dat het zo sneu voor die kindjes is omdat ze weer naar school moeten.Paar weken geleden moest er een last minute naar de zon geboekt worden omdat die “arme” kindjes twee weken in de regen zaten.Ik vindt dat de kindjes zich in huis maar moeten leren vermaken als het regent,ipv van verwent te wordne met een zonvakantie.

Nathalie - 13-08-’11 10:41
Nirmala

Hihi, helemaal mee eens Nathalie..de meeste kids hebben toch speelgoed zat of niet!
ik vond t als kind erg leuk in de regen; lekker de rubberen laarsjes aan en spetteren door de plassen enzo! hoop dat ze het mis hebben met de voorspellingen dat de 2e helft van augustus tropisch gaat worden. vind het weer prima zo, hoewel het nog wel wat kouder mag!

Nirmala - 13-08-’11 14:35
Nicolle

Ja, de meeste oudjes zijn verslaafd aan warmte!, niet normaal meer, maar ja, dat is als je in de zorg werkt!, ik heb een cliënt erbij dioe betaald €575 per maand
aan het gasbedrijf!!!bij zulke mensen kent te thermostaat maar een stand, en dat is vol open :-(

Ik vind het nogal vreemd, als het warm is buiten dan zie je zowiezo geen kinderen buiten spelen!, zullen wel bij de teevee of computer zitten, dus voor hun maakt het geen verschil wat voor weer het is denk ik! :O

Nicolle - 13-08-’11 15:37
Karina

Verwarming op 30C?? Bah!! Zelfs als het vriest zet ik hem niet boven de 20C. Sommige mensen maken van hun huis een soort tropisch woud, maar ik zit liever in frisse lucht. Volgens mij is dat ook beter voor je weerstand. Als je altijd in die warmte zit en je gaat dan naar buiten, is de overgang wel erg groot. En het is inderdaad hartstikke duur ook nog.
Ik heb net even de vooruitzichten voor de komende week zitten bekijken, maar op geen van de sites wordt het warmer dan 22C, dus ik hoop maar dat het klopt.

Karina - 14-08-’11 11:05
marian

volgens zeelandnet wordt het niet warmer dan 21 graden deze week,hopen dat ze gelijk hebben.En de grote vakantie uittocht is ook weer begonnen gelukkig kan ik tenminste me auto weer parkeren omdat de toeristen liever in een wijk parkeren dan een paar centen uitgeven aan betaald parkeren of een half uur voor de brug staan midden in de spits in de loeihitte omdat de toeristen op tijd aan moeten meren omdat ze op tijd willen eten,boodschappen doen is helemaal lachen ,van die verveelde toeristen met kinderen die lopen te slenteren omdat ze niks beters te doen hebben en midden in een pad gaan overleggen wat ze gaan eten

marian - 14-08-’11 11:25
erica

Volgens nu.nl wordt het donderdag een foute dag voor ons, maar ja, het zullen wel de laatste spatsies van de zomer zijn. Hoop ik.
het is te overzien. ben lekker iedere dag de kalender aan het afstrepen. Hier krijgen we de El Shit week deze week. 2200 lawaaiende nieuwe studenten. Die mazzelen weer met de buiten activiteiten. Ben ook blij dat de kinders weer in de schoolbanken zitten. Gisteren ook weer geblèr, geschreeuw en geren en gehol in de steeg achter m’n huisje. Opzouten met die zomer. En ik heb ‘s winters ook de kachel niet hoger dan 19 a 20 graden. lekker met een dikke trui, sloffen en de kaarsen aan.
Nog even volhouden!!!!

erica - 15-08-’11 09:37
Karina

Hebben jullie de temperaturen voor het weekend gehoord? 25C of hoger!! Reinier vd Berg stond het met een big smile te vertellen. Ik zie het al weer voor me, al die buren die nog even snel een keertje willen bbqen… Vreselijk.

Karina - 15-08-’11 19:23
Nicolle

Nog even doorbijten mensen, de zomer is haast foetsie :D

Heb vanmorgen een regendansje gedaan, en het had haast geholpen!! :O

Nicolle - 16-08-’11 14:08
<span class='registered'>nirmala</span>

Het weekend, en met een beetje pech ook maandag en dinsdag wordt het afschuwelijk warm dus we kunnen de lol weer op. Hoop dat dit dan eindelijk de laatste stuiptrekkingen van de zomer zijn. Ben dr wel weer klaar mee!

nirmala - 18-08-’11 15:17


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.