« We zijn er nog... | Home | Hoopvol uitkijkend...… »

Schiet mij maar...

Zondag 26 Juni 2011 at 8:49 pm.

... in een ballontje. Gaarne met airco en een geluidsdicht membraampje... dank u wel!

Voor de liefhebbers... vandaag 27, morgen 28, dinsdag 32 en woensdag 17 graden! 17 GRADEN!!! Dat is... 15 minder dan de dag ervoor! Ik wordt altijd zo gelukkig van temperatuur verschillen!

89 reacties

juf jo

Ik kan niet wachten.
Tot nu toe is de zomer redelijk maar vandaag was het weer vreselijk.
Nauwelijks adem kunnen halen, hele dag binnen verstopt gezeten.
Gelukkig heb ik ‘Second Life’, daar kan ik (helaas alleen virtueel) lekker in een hutje op de hei zitten terwijl het regent ;)

juf jo - 26-06-’11 20:56
<span class='registered'>nirmala</span>

nou, ik moet het nog eerst zien hoor..meestal als ze kouder weer voorspellen komt et nie uit en blijft het vies en plakkerig warm! oww jongens wat haat ik dit weer!

nirmala - 26-06-’11 22:37
erica

Hee prozac, ik wordt ook gelukkig van temperatuurverschillen, maar dan wel alleen naar beneden! En ow..zo ongezond van het heerlijke weer van afgelopen week en ineens pats! veel te veel en te snel omhoog. kan ik moeilijk mee leven, wel met woensdag? gaat het echt zo worden? 19 en regen? hoop hoop hoop…en overleven mensen!

erica - 26-06-’11 23:05
Karina

Oh shit, dinsdag wordt helemaal hel, want dan is het ook nog stikbenauwd omdat er onweer komt.
15 Graden verschil is eigenlijk niet normaal meer. Is moeder natuur in de overgang of zo? Sterkte iedereen de komende 2 dagen.

Karina - 26-06-’11 23:22
Berry

De warmte eist nu al z’n tol,totaal niet te motiveren om vandaag een beetje gemotiveerd aan de slag te gaan…hier op kantoor erg warm,airco doet het overigens zelden…energy level…NUL

Berry - 27-06-’11 07:39
<span class='registered'>nirmala</span>

same here @Berry..tis gewoon niet uit te houden deze hitte. wens je iig veel sterkte voor komende dagen!
en ja hoor..ik heb ook al zgn zomeraanbidders’ horen klagen over de hitte. mietjes onnie, dit is toch wat ze zo graag willen!

nirmala - 27-06-’11 12:32
Karina

Over airco gesproken.. Ik was iets te fanatiek vanmorgen blijkbaar, want ik had de kamer al koeler, had hem op 20C gezet en ik werd ineens misselijk en raar… bah. Ik zal hem wel te laag hebben gezet en ik zat in de koude luchtstroom. Ik las dat je het beste de airco ongeveer 5 graden lager kan zetten dan de buiten temperatuur. Ik voel me nu weer ietsje beter, gelukkig. Jeetje zeg, heb je geen last van hitte dan weer van d eairco. Het is ook nooit goed!!!

Karina - 27-06-’11 12:41
Vera

Nou, vijf graden lager dan de buitentemperatuur, dan zou ik hier op 28 graden uitkomen. Ik dacht ut nie. Ik heb geen airco, maar als ik hem had ging ie toch lager. Maar misschien niet in die luchtstroom gaan zitten.
Ik heb jarenlang onder airco gewerkt trouwens, maar ben er nog nooit ziek van geworden.
Mensen, sterkte, dit is niet leuk meer, ik kwam al scheldend mijn huis binnen. Nu ben ik even gelukkig onder mijn wapper in mijn kamer op het noorden.

Vinden jullie trouwens dat felle licht van die zon ook zo irritant?

Vera - 27-06-’11 14:38
erica

Ja, Vera, beroerd word ik ervan. Zonneklep op, zonnebril en dan nog een hand voor je ogen. Flets,flets, alles flets! En van die airco wist ik ook niet, van die vijf graden. Ik heb hem nog niet in de strijd gezet. Dat wordt het toetje,juli/aug. maar hopelijk is het niet nodig. Jammer is wel dat alles binnen nog op 22 graden schommelt, en dat dat vanavond gaat veranderen. dan moet toch de boel ff open voor de “frisse” lucht. Stroomt het meteen vol met kauwgom-lucht. En vannacht blijft het ook warm. Nou, ik troost me maar dat het niet lang meer zal duren. Maar iedere minuut is te lang!

erica - 27-06-’11 15:09
Karina

Vera, ik zit gelukkig op het oosten en de zon is bij om 10 uur in de ochtend de kamer al weer uit. Ik heb inmiddels de airco weer aan en zit niet in de luchtstroom dit keer en hij staat op 22C. Dat moet kunnen, hoop ik. Morgen nog en dan zijn we er gelukkig weer even vanaf. Wat een ellende.

Karina - 27-06-’11 15:12
Nicolle

Wat een eng weer :-(

Gelukkig al de hele dag de rolluiken dich achter waar de boze zon schijnt!, nu 21c in
de kamer!! :D, heerlijk uithoudbaar!

Ik hoop dat dinsdag ook zo voorspoedig omvliegt!!

eigenlijk mag het van mij meteen woensdag worden :-)

Nicolle - 27-06-’11 17:16
juf jo

Het is vreselijk, echt gruwelijk.
Ik zit de hele dag maar wat in de keuken, deuren en ramen dicht.
Af en toe even met mijn hoofd in de koelkast.

juf jo - 27-06-’11 17:50
<span class='registered'>Angelheart</span>

Werd vandaag helemaal gek….alles dicht….maar moest toch even de was ophangen….wat een hel en Dinsdag wordt het nog warmer….daarna beloven ze koeler weer….eerst zien dan geloven.

Angelheart - 27-06-’11 23:23
Karina

Als het goed is komen de buien vandaag vroeger dan voorspeld. Fingers crossed. Het kan me niet snel genoeg gaan. Ik hoop niet dat er schade zal zijn natuurlijk of ander leed, want het ziet eruit dat het nogal heavy kan worden met het onweer en de zware windstoten.

Karina - 28-06-’11 09:25
erica

GRIEBUS! Wat een ellende. In Zeeland is de verlossing al gekomen en hier is het al bewolkt, en benauwd. Moet er wel doorheen, maar neem niet eens een regenpak mee, dan val je helemaal flauw. Heb de koelelementen alweer verspreid in de kamer liggen op borden. Die heb ik altijd in de vriezer, en met de plafondventilator verspreidt dat een koel briesje. Alles helpt.

erica - 28-06-’11 09:34
Nicolle

Kwam vanmorgen bij een client, en ja hoor, straalkacheltje aan op de badkamer!!!

Jeemineetjes zeg, die oudjes zijn gewoon verslaaft aan hitte!! GRRRRRRRRRRR

“ heb t koud “

Nee hoor, het is 28 graden in de kamer, niks koud :D

Nicolle - 28-06-’11 11:42
Annique

Goddank komt er straks een storm over het land. Nog even volhouden mensen, die rare tropische hitte is straks lekker weg…

Annique - 28-06-’11 13:08
KR

Hier staat nog steeds die #*/:( zon te schijnen. Kom op met met die regen !

KR - 28-06-’11 14:10
il

Nou hier heeft het vanmorgen hard geregent en geonweert. Helaas niks geholpen want nu schijnt de zon weer volop en is het weer om te stikken!! Het enigste wat helpt is een frisse wind van zee, maar dat verwachten ze pas vanavond. Van de regen wordt het alleen maar benauwder!

il - 28-06-’11 14:45
Nathalie

Hier maar een beetje regen gehad,en paar een paar onweersklappen.Stelde dus niks voor.Nu schijnt de zon volop en het is om te stikken! Vreselijk!

Nathalie - 28-06-’11 16:23
<span class='registered'>nirmala</span>

Hier vanmiddag ff een fiks regenbuitje maar nu alweer verschrikkelijk warm en schijnt die klotezon alweer volop! ik kan ook erg slecht tegen het felle zonlicht @Vera…vind het ook zo naar als de zon op een lichte tafel ofzo weerkaatst.
Ben wel erg benieuwd wanneer dat noodweer nu echt es komt!

nirmala - 28-06-’11 16:24
erica

Hier ook niks hoor. Vanmorgen bewolkt en volgens de buienradar zou het vanuit Zeeland hier komen. Nou, toen was de wolk zeker alweer leeg? Twee rommelslagen en 10 druppels regen, OP! Om 11.00 uur alweer die k**zon. En nu is het pas echt hel. Ze voorspellen voor vanavond nog noodweer, maar ik geloof er niet meer in :-(

erica - 28-06-’11 16:40
Marian

vanmorgen tijdens een onweersbui had ik het eventjes koud heeeeeeeeeeeeeeerlijk ,maar toen kwam die vieze natte warme klamme deken weer.Maar volgens de buienradqr komt er over een uurtje of 2 in zeeland een flinke bui over, kom maar op

Marian - 28-06-’11 16:41
William

Iedereen heeft het bloed heet, dit is te warm.

Net naar een telefoon bedrijf gebeld, die klaagt ook over de hitte.

Mensen kunnen niet eens hun werk normaal doen.

En de heer Paulusma maar lullen, genieten van de zon, nou wat geniet ik zeg bah.

Van mij mag de zomer ten einden komen, ben er helemaal klaar meer!

Excuus voor mijn taal gebruik.

William - 28-06-’11 17:30
William

wordt er zo chagerijnig van de van de mooie weer, hebben jullie dat ook?

William - 28-06-’11 17:34
Nathalie

William,ik heb ook moeite om vrolijk te blijven.Bah,wat een vies,smerig oerwoudweer! En dan zijn er nog mensen die jas dragen! Hoe houden ze het uit.Gisteren moest ik in de stad reclamefolders berzoren en dat is echt geen pretje met dit weer.En dan die vervloekte weermensen aar zeggen dat we ervan moeten genieten omdat het zo “afgelopen “ kan zijn.Oh,stond er nog een artikel in de Spits dat het gisteren goed toeven was in de tuin of balkon.WTF het 34 graden in de schaduw op mijn balkon.Hoezo goed toeven?

Nathalie - 28-06-’11 17:45
Karina

Het is buiten niet goed verteoven en binnen ook niet. Ik had hoop vanmorgen toen het bewokt werd en alles, maar… dat was een teluestelling. Ik zit nog steeds te wachten op die hagelstenen zo groot als golfballen. Laat de ballen maar vallen! Het is gewoon een sauna buiten. En William, ik ben ook zo kribbig als de pest met dit weer. Iedereen kan maar het beste niks tegen me zeggen, want ik kan weinig hebben met dit weer.

Karina - 28-06-’11 18:15
Karina

Zie je, ik kan niet eens goed spellen door de hitte, sorry voor de typos!

Karina - 28-06-’11 18:16
<span class='registered'>nirmala</span>

Gelukkig..ben dus niet de enige die niet te genieten is met dit k**weer. ben het wel zoooo zat hè. hoef maar iets te doen of het zweet gutst me van de kop.

nirmala - 28-06-’11 19:30
William

@Nathalie

Ik leef met je mee, maar de natuur kan je niet sturen.

EN wij zijn echt niet de enige hoor, veel mensen haten dit weer, echt wel.

Hoop op een flinke stort bui, hopen dat uw dak lek vrij is ha ha.

William - 28-06-’11 20:30
marian

Hier in zeeland is het al een flink eind afgekoeld gelukkig,en in me huis is het ook al weer ietsje koeler met een beetje mazzel hoef ik de arco boven niet aan te zetten ,hij maakt een gruwelijke herrie hahahaha ach beter dan in die rot hitte te zitten

marian - 28-06-’11 20:47
Karina

Hier in Utrecht ook al wat koeler. Ik weet niet of er nog meer komt, maar wat een zucht van verlichting die wind. Ik ben blij dat we er weer even vanaf zijn.
En William, leuk die opmerking over dat dak… ik woon onder een dak! Toe nu toe lekt er niks gelukkig.

Karina - 28-06-’11 21:12
Nathalie

21u30 en het is al donker.Mooi zo!

Nathalie - 28-06-’11 21:31
Nicolle

Zo. hitte is weg :D, nu nog uit mn huis ermee!

Morgen lekker koel :-)

Nicolle - 28-06-’11 21:41
erica

gisteravond was het 25 graden in huis! en idd, zweten bij alles. kon het niet meer uithouden, heb m’n eten weer in de koelkast gezet, geen zin in, en ben om 20.00 m’n bed ingedoken. Weg met die vreselijke dag! En nu is m’n humeur beter. Alles tegen elkaar opengezet, en de temperatuur zie je dalen. Hij staat alweer op 21 graden! Bewolkt, afkoeling, wind en regen, mijn mantra..;-)

erica - 29-06-’11 09:38
Karina

Gelukkig, verlichting! Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik voel nu pas hoe lichamelijk en geestelijk kapot ik ben van die hete dagen. Vandaag even rustig aan, weer eens iets eten, want daar had ik ook helemaal geen zin in… Ik kom langzaam weer tot leven.

Karina - 29-06-’11 10:58
William

Nou Karina, ik kom ook weer tot leven, het was niet lekker meer.

30 graden in huis om 7 uur in de ochtend, en ramen open.

Van mij mogen ze de zomer afschaffen, want er komen nog zeer warme dagen aan.

William - 29-06-’11 12:20
Marije

Bij ons ging het zo tekeer… heerlijk en geen schade aan mensen, dieren of dingen gelukkig! Het is hier de hele dag al bewolkt en ik geniet van de verkoelende wind.

Marije - 29-06-’11 17:42
William

Het is weer redelijk te doen, maar geen schade?

Kat aan de zuurstof, 3 pc’s oververhit, nou, laten we hopen dat er niet nog een hittegolf komt.

Overal waar ik kwam, van meneer wat is het heet, kan ik toch niks aan doen.
Loop ik zelf met een oververhitte kop.

Voorlopig is er weer lucht, maar hopen dat er niet weer een hittegolf komt.

William - 01-07-’11 18:19
Karina

Nog 8 weken! De zon gaat elke dag 1 minuut later op en 1 minuut vroeger onder. Het is niet veel, maar elke minuut is er eentje toch?

Karina - 04-07-’11 22:20
<span class='registered'>nirmala</span>

Jaaa Karina, dat geeft ons weer een beetje moed hè!
vind het vandaag wel weer erg warm trouwens!

nirmala - 05-07-’11 16:29
Nathalie

Elke minuut is er idd eentje,maar ik moet toch eerlijk zeggen dat ik er nog niks van merkt dat de dagen inkorten! Maar als na 21 dec de dagen gaan lengen merk ik het veel eerder.Hebben jullie dat idee ook?

Nathalie - 05-07-’11 17:39
Karina

@Nathalie, ja dat heb ik ook, maar ik denk dat het ook komt omdat we er meer op letten. Je gaat het inkorten van de dagen pas een beetje merken in Augustus, maar het begin is er en daar gaat het om.

Karina - 06-07-’11 10:04
<span class='registered'>nirmala</span>

ja, dat merk ik ook eerder in december, en dan is zomerminnend Nl alweer helemaal in de ban van het voorjaar..pffff

nirmala - 06-07-’11 14:43
Nathalie

Men gaat mopperen als er in september kruidnootjes in de schappen leggen en in oktober al kerstspullen zijn,maar als er in januari al paaseitjes te koop zijn en in februari al tuinspullen zijn hoor je geen mens.Of ben ik de enige die dat ziet?

Nathalie - 06-07-’11 16:21
erica

Nee hoor, dat zie ik ook! Ergernis! Maar we letten er ook meer op idd, net als met het korten en lengen van de dagen.
Voorlopig lekker aftellen maar!

erica - 08-07-’11 15:15
Karina

Het ziet er redelijk uit qua weer voor de komende 14 dagen, als het allemaal klopt natuurlijk, maar toch…. wat gaan de dagen langzaam zeg. Ik ben het zo zat! Ik zit alleen maar te zuchten… Ik word er zo depri van, en dan is het nog niet eens heet.

Karina - 08-07-’11 15:25
Nathalie

Karina,ik ben er niet veel beter aan toe.Ik loop ook te steunen en te kreunen.Het lijkt wel of de dagen een eeuwigheid duren.Spontaan met iemand iets afspreken is er niet bij,want “iedereen” is op vakantie.

Nathalie - 10-07-’11 10:08
erica

gisteravond bij de overburen over de heg: weertje he? antwoord; Ja, EIN-DE-LIJK!
Brainwashed dus. Ik wordt gewoon beroerd van dit weer. had gister een koorsterig gevoel en maagkrampen. Siësta dus. Vandaag en morgen nog hel. De dagen gaan veel te langsaam!

erica - 11-07-’11 12:21
Karina

Ja hier ook al van die lachende gezichten… Ik probeer het huis koel te houden en ben zo chagerijnig als de pest. Even doorbijten maar. Ik voelde het ook meteen in mijn maag en darmen Erica, en hoofdpijn ook. Nog 7 weken!

Karina - 11-07-’11 15:08
Karina

“Slecht weer in aantocht” kopt het AD, met veel regen, wind en maar 15 graden. Nou vraag ik je, wat is daar slecht aan? Dat is fantastisch weer!!!! Yessssssss!
En het wordt voortlopig niet echt warm ook. Helemaal happy!!

Karina - 12-07-’11 10:37
Nathalie

Laat die zonaanbidders maar naar Italië gaan.Daar is het 40 graden! Jasses!!!

Nathalie - 12-07-’11 16:41
KR

Heeeeeeerlijk dit weer mag zo doorgaan tot de herfst !!!

KR - 13-07-’11 08:21
erica

Zo, basta! Vannacht om 3 uur lekker uit het raam gehangen. Donker, wind, afkoeling en regen. En vanmorgen ook weer wakker geworden van het getik van de regen.Het kwam over het kattengespin heen! Twee formidabele geluiden!

erica - 13-07-’11 09:03
Karina

Jeetje Erica, wij hebben allebei precies hetzelfde gedaan, haha. Heerlijk het kletterende water op mijn raam en mijn twee katten spinnend op het bed. De heerlijkste geluiden die ik ken! Ik heb ook uit het raam gehangen, lekker frisse lucht ingeademd, jeetje wat heb ik dat gemist zeg! Ik voel me vandaag ook veel beter en rustiger zonder dat felle zonlicht. Van mij mag het zo blijven.

Karina - 13-07-’11 11:11
Marije

Heerlijk, he? Iedereen heeft het erover hoe donker het vanochtend was… Zo fijn!

Marije - 13-07-’11 12:30
<span class='registered'>nirmala</span>

Heerlijk dit weer…zou het dan vandaag eindelijk es gaan gebeuren: een hele dag GEEN zon?!

nirmala - 13-07-’11 16:11
Nicolle

Wat een fijn weer nu!! :D

Nicolle - 14-07-’11 11:54
erica

Nou, Nirmala, dat is gelukt dus! Een heeeele dag! Maar vanmorgen stond koperen kobus alweer aan de blauwe lucht. regenpak weer droog, zonnebril en klep maar weer op. En het zou vanmiddag weer gaan regenen, maar volgens nu.nl blijft het droog. helaas, wij mochten maar 1 dagje genieten…

erica - 15-07-’11 13:12
Karina

Ik heb de lange termijn bekeken en het valt wel mee hoor tot het einde van de maand. Niet echt boven de 20 graden en ook niet zo veel zon.. als het uitkomt tenminste. Dat is wel uit te houden.

Karina - 15-07-’11 14:47
erica

peter timoveef gisteravond: het was uitgesproken ROTweer! Huh? Dat is een belediging voor de zonhaters en de herfstminners toch? Voorjaar was er niet, het was meteen zomer. In april met Pasen 27 graden. Ze hebben hun beurt gehad! Maar ik kijk wel met argusogen augustus tegemoet. Wij verdienen het dat de herfst nu doorzet, maar ja…Ik zie wel al blad verkleuren :-)

erica - 17-07-’11 09:42
Nathalie

Hahaha Erica,zelfs de bomen hebben zin in de herfst! Hoewel augustus een zomermaand is zijn de sporen van de herfst wel merkbaar.Eerder donker,ochtenddauw,het duurt langer totdat het weer “op temperatuur” is.En de eerste pompoenen zijn te zien.

Nathalie - 17-07-’11 10:06
Karina

Ik had van de week al zo n herfst gevoel. De bladeren vlogen om mijn oren, regen, wind… heerlijk!!!De zonaanbidders lopen zo te balen, hahaha.. Dan gaan ze maar naar het zuiden waar het 35C is. Nee hoor, dit is een stuk beter dan Juli vorig jaar, toen was het bloedheet wekenlang!

Karina - 17-07-’11 14:14
erica

En paddestoelen heb ik ook al gezien! En ik overhoorde een gesprek van klm personeel, dat er zoveel last minute vluchten worden geboekt, want “de arme kindertjes zitten al twee weken in de regen”…..haha..nou, dat zal ze dan leren om regen te waarderen! ga maar lekker weg, lekker rustig op straat. En juli vorig jaar was een ramp inderdaad. We gaan nog ff genieten nu!!!!

erica - 18-07-’11 10:12
<span class='registered'>nirmala</span>

nou, dit weer bevalt mij prima hoor! en ik hoop dat augustus ook zo blijft want dan gan wij verhuizen en dan is 1 van de rampscenario’s toch wel dat het dan 30 graden of erger is! Kom maar op met die herst!

nirmala - 18-07-’11 15:08
Marije

Vanochtend bij “Evers staat op” hoorde ik dat het “slechte weer” bijdraagt aan een toename van zomerdipjes. Wat gek toch dat het bij mij/ons precies andersom werkt. Op de Belgische tv hebben ze het over “nen éel normale Belgische zomer” en “typisch Belgisch zomerweer”. Laten we hopen dat het nog even doorzet!

Marije - 19-07-’11 07:34
kr

Ik word niet goed van dat gezeur dat het een slechte zomer is.
Het is nog maar amper 1 week minder! (beter voor ons) en de mensen klagen of dat er al maanden geen zon meer heeft geschenen. (ze hebben al genoeg zon en hitte gehad) Nou bij ons valt het allemaal nogal mee met de regen die er is gevallen en ook nu staat die kl*te zon al weer te priemen. Hoop dat het echt meer gaat regenen en die zon weg blijft.

kr - 19-07-’11 08:10
Karina

Even om de moed erin te houden: nog 6 weken tot 1 September EN vanaf morgen komt de zon elke dag 2 minuten later op en gaat 2 minuten eerder onder! Goed hè? Ik zeg het maar even, aangezien ik bij de eerste week van Augustus 24C zag staan :( Dan kunnen we wel een steuntje gebruiken.

Karina - 21-07-’11 11:47
Marije

Ow, 24? Hmm, dat had ik me nog niet gerealiseerd. Het is ook zo goed te doen tot nu toe! Ik merk dat het later licht wordt bij het opstaan, lekker schemerig…

Marije - 22-07-’11 09:02
Karina

Marije, de 24C is al weer veranderd in 21C, dus ik denk dat de zonaanbidders bij de weersites een beetje aan “wishful thinking” doen, haha. Ja het is zo inderdaad goed te doen, fingers crossed dat het zo blijft tot het herfst wordt.

Karina - 22-07-’11 10:52
Nathalie

http://www.weer.nl/nl/home/weer/weer-in-..

Nathalie - 25-07-’11 15:57
erica

Kijk! dat is goed nieuws!!!!
En het geklaag overal, het achtervolgt me gewoon. Maar ik geniet van dit zalige weer!!!

erica - 26-07-’11 13:44
Karina

Ik vind het ook heerlijk zo en volgens die link komt de zomer niet meer ook!! Joepie!!
Ik hoorde van de week iemand zeggen: “Als het zo door gaat is er eind augustus al nachtvorst”. Hahaha, nou van mij mag het hoor en dan in Oktober al sneeuw graag!

Karina - 26-07-’11 15:12
Nirmala

vind het nu wel weer vies warm hoor!! maarre die link geeft ons weer moed hihi. hoop echt niet dat die 1e week van augustus zo warm word we gaan dan verhuizen dus het zou toch wel zuur zijn als het dan zo tropisch is

Nirmala - 28-07-’11 15:09
Karina

Het is vies smerig benauwd vandaag en wat duurt die maand toch lang, BAH!

Karina - 28-07-’11 15:24
Nicolle

Ik hoop dat Aug snel voorbij is!, want in
sept krijg ik vacansie!! :D

Nicolle - 28-07-’11 20:52
erica

o jee, dinsdag en woensdag gaat het niet goed:-(
en gister was het smerig benauwd idd. het zal toch niet zo worden, net als in april, dat we in sept. nog warmte krijgen? Ik zie buiten toch echt al herfst.

erica - 29-07-’11 13:54
Marije

Ik zag het ook al, 26-7 graden… Bleugh! Laten we er maar op hopen dat het van korte duur zal zijn. Sterkte vast!

Marije - 29-07-’11 14:02
erica

Gisteravond, Timoveef: “drama”, juli gaat de geschiedenisboekjes in als de koudste, de natste, bla bla. Heeft iemand iets gehoord in april destijds? Aprilletje zoet, geeft nog wel eens een witte hoed? Met Pasen 27 graden!! Nee, dan hoor je ze niet. Nou, we gaan weer een aantal dagen “happen”. Bah!

erica - 30-07-’11 09:10
Karina

Ik weet niet of het ook Peter Friemelwreef was die zei dat we Juli maar zo snel mogelijk moesten vergeten. Nou, ik kijk er met genoegen naar terug, want het was de beste Juli sinds jaren! Deze week in ieder geval 3 dagen *** weer. Ik had gehoopt de ventilator al te kunnen opbergen, maar nee… Yuck!

Karina - 30-07-’11 17:36
Williacm

Nou, de komende dagen wordt het weer 26 graden.

Dat wordt zweten en lijden mensen.

Bah wat het maar winter.

Williacm - 30-07-’11 18:28
Marije

@Nirmala: Alsof de Duvel er mee speelt… Sterkte met de verhuizing!
Aftellen jongens, komend weekend zou het weer normaal moeten zijn!

Marije - 01-08-’11 10:50
Karina

Oh ja Nirmala ging verhuizen deze week… wat een ramp!!! Over slechte timing gesproken zeg. Sterkte!
@Marije: ik tel zowat af met het uur, haha. Hopelijk is dit het laatste en kunnen we rustig de herfst tegemoet zien.

Karina - 02-08-’11 10:45
erica

http://www.nu.nl/binnenland/2580157/file..#
Idioterie!!!!!!!!!!!!!!!!!

erica - 02-08-’11 13:09
Caroline

Zit hier op mijn slaapkamer met airco en kerstdvd’s en ze krijgen mij de komende dagen niet meer weg!Rare mensen heb je toch het strand is toch alleen leuk in de herfst.Nog sterkte met de verhuizing heb vorig jaar ook moeten verhuizen met dat warme pokkeweer en verder natuurlijk iedereen sterkte op dit forum!

Caroline - 02-08-’11 16:54
Vera

Het heeft hier net heel hard geregend, maar helaas…het wordt alweer licht. Bah.

Vera - 07-08-’11 12:09
Esther

Nou, volgens mij moeten jullie toch wel een top-zomer gehad hebben? Nauwelijks warm weer en heeeeel veel regen. Of was zelfs dit nog te zonnig? Kan me er werkelijk niets bij voorstellen dat er mensen zijn die van druilerig zomerweer houden, zelf geef ik de voorkeur aan 21 graden en zo nu en dan zon. Nou ja, zo ieder zijn hobby.

Esther - 08-09-’11 12:09
marian

inderdaad ieder zijn hobby,laten wij nou van die rare figuren zijn die niet van warme zomerse dagen houden,het gaat er niet om of het druilerig is maar het gaat om de temperatuur en de luchtvochtigheid daarbij die het vies benauwd maakt.Een strakblauwe lucht en een stralend zonnetje bij 10 graden vorst en je hoort ons niet klagen over de zon.

marian - 08-09-’11 14:55
Karina

Esther, als jij zo hondsberoerd zou worden van warm weer als wij, zou je er ook niet van houden hoor. Tenzij je houdt van benauwdheid, hoofdpijn, misselijkheid, opgezwollen voeten en meer van dat soort dingen.

Karina - 08-09-’11 19:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.