« We gaan weer beginnen… | Home | Neeeeeeeeeeeeeeeeeee »

Orginaliteit in moeilijke dagen...

Maandag 18 April 2011 at 2:59 pm.

Af en toe heb ik het idee dat ik deze site moet sluiten!

Niet omdat er geen intresse is (want het is lekker druk de afgelopen tijd en dat zal de komende week met het 'heerlijke' weer ook wel zo blijven. Want het wordt warm lieve mensen... het is april, de gemiddelde temperatuur zou 15.2 graden moet zijn en er staat een week aan te komen van 20 tot 23 graden!

Niet omdat ik er geen zin in heb... ik vind het heerlijk om te zien dat we hier met een klein groepje zielsverwanten samen de wereld wakker kunnen houden! Dat we daardoor af en toe weer eens het nieuws halen! Dat maakt zin!

Niet omdat het te veel werk is, want ik vind het juist fijn om af en toe weer eens in de pen te kruipen om een stukje leed van me a te schrijven!

Nee, het is een stukje gebrek aan orginaliteit van anderen. Mensen die dan ineens willen meeliften op ons zeer beperkte succes. Geen eigen idee of identiteit en dan lekker iets van anderen jatten! Wij hebben samen zomerdepressie.net gebouwd. In de reacties, tips en stukjes zie onze inzet en orginaliteit terug... en sinds vorige jaar juli zag ik ineens zomerdepressie.nl verschijnen. Leuk he... als mensen dan .nl erachter typen krijg je ineens een andere site. Over inhoud, vormgeving of interactiviteit laat ik me niet uit, maar dit is toch jammer?!

En waar word ik dan echt verdrietig van? Ik heb de maker nog tips gegeven en bevestigd dat ik concurrentie geen bezwaar vind. Iets wat ik ook geen probleem vind, maar dat er dan ook achter je rug om een domeinnaam wordt geregistreerd die een kopie is van deze domeinnaam is natuurlijk wel heel treurig :'(

Mag ik die mensen een lange, zonovergoten hete, warme en klamme lente en zomer toewensen. En ons de koelte en mooie weer?! Fijn hé!

acht reacties

Karina

Inderdaad Prozac, beetje kinderachtig. Uit principe ga ik .nl lekker boycotten.

Karina - 18-04-’11 19:10
erica

ja, kinderachtig en egoïstisch, pronken met andermans veren heet dat.

erica - 19-04-’11 13:50
Eva

Hoi, Ik kom hier net even binnenwandelen. eindelijk een site en mensen die het begrijpen wat het is om een zomder depressie te hebben. mbt tot wat ik las over het sluiten van deze site. Misschien is het een optie om dit te verplaatsen / verhuizen naar een hyves pagina? waar mensen toestemming moeten krijgen om toegelaten te worden?
en met betrekking op het weer, hopen dat het voor ons dit jaar meevalt. De angst dat het dit jaar weer 37 graden kan/ gaat worden zit me behoorlijk in het lijf… sterkte iedereen met deze zomer!!! Ik wens jullie allen een fijne koude natte ( hoeft niet altijd) frisse Zomer toe!!!

Eva - 21-04-’11 15:03
Prozac

Maak je geen zorgen, deze site voor gelijkgestemden blijft gewoon bestaan hoor! ;)

Prozac - 21-04-’11 16:01
Karina

Prozac, ik had net een idee: weet je nog het nummer “Koud hè?” van Henk Spaan en Harry Vermeegen in de jaren 80? Kunnen we daar niet een alternatieve versie op maken speciaal voor mensen zoals wij, als een soort clublied?
“Heet hè? Wat is het heet hè…”
Als je dat zingt raak je ook frustratie kwijt.

Karina - 22-04-’11 10:32
william

Genoemde url is verwijderd, en bied mijn excuus aan.

Aan de beheerder van deze site is oprecht excuus aangeboden.

william - 24-04-’11 19:31
Prozac

Excuses meer dan aanvaard en hopelijk komt de site waar hij naar doorverwees weer terug…

Was alleen niet gecharmeerd van de .nl domain die gelijk was aan deze!

Prozac - 24-04-’11 22:22
william

Mensen maken fouten, zal niet meer gebeuren.

william - 24-04-’11 22:26


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten tegen te gaan plaatsen we hier een kleine makkelijke quiz ;)
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.