« Natte voeten | Home | Witte kerst... II »

Witte kerst...

Dinsdag 22 December 2009 at 6:08 pm. Nederland is in rep en roer... er moet wel iets vreselijks zijn gebeurd. De kranten staan er vol van, de nieuwsrubrieken spreken er constant over en iedereen heeft het erover bij de bakker! Er is sneeuw gevallen! En nee, geen vlokje of 2, maar een centimeter of 15! En de kinderen genieten ervan... ach... weet je nog... vroeger... dat wij ook ooit jong waren?

drie reacties

erica

http://www.nu.nl/binnenland/2150155/dert..

tijd dat het tij keert!!!!!!!!!!!!!!!!

erica - 23-12-’09 14:57
erica

Hallo allemaal! Op 7 febr hoorde ik de eerste lentewensen alweer! Ze willen zon en voorjaar, je zou ze toch wat aandoen! het is FEBRUARI, WINTER dus.
Woensdagavond met Timoveef ook alweer. Negatieve aandacht noem ik dat.
Gaat hij dat ook hartje zomer tegen ons zeggen, dat de mensen herfst willen?
Vorig jaar zaten ze al op 31 maart buiten, en september werd een mooie nazomer genoemd, terwijl dat een herfstmaand hoort te zijn. Het was geloof ik Nathalie die sprak over een mooie nawinter. Dat ga ik heel hard roepen als de meute klaagt over een buitje in april of mei!!
Mensen, geniet ervan, zolang het kan!!!!

erica - 11-02-’10 09:51
Nathalie

Ja Erica,dat was ik idd die over nawinter had! En idd,het gebep begint al.Van d week een paar wijven in de metro.Nou het mag wat mij betreft nu al afgelopen zijn! Als de zomer net zo mooi wordt! Nou,af en toe zal wel……………

Nathalie - 11-02-’10 15:59


(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om spamberichten en gezeik tegen te gaan kan je nog maar 5 dagen reageren op berichten.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.