Gniffel

Dinsdag 31 Maart 2015 at 10:01 am

 

Pfff...

Donderdag 26 Maart 2015 at 11:37 pm

Wat een raar begin van het jaar... we hadden even wat vorst, een verdwaalde sneeuwvlok, veel zon, ineens weer koud en nu begint het te regenen. Het KNMI zei het ook al "De winter was zacht maar minder uitzonderlijk dan vorig jaar, toen het in een deel van Nederland volledig ontbrak aan vorst en sneeuw. Het KNMI kwalificeert de winter van 2015 als vrij zacht, zonnig en nat."

Het was gewoon een valse start van het jaar. Maar okee, het was ook geen 20 graden met mussen die dood van het dak vielen! Het was gewoon een natte winter! Jammer, volgend jaar beter!

Maar laten we het nu ook niet groter maken dan nodig! Want het blog is begonnen als blog voor mensen die geen fan zijn van de zomer en de opgedrongen vreugde even wilde ontsnappen. Maar ik ben absoluut geen zomerhater of hater van mensen die wel genieten van de zomer! En dat is wel waar e.a. nu naar lijkt te verplaatsen hier in het commentaar! Laat hen, in dezelfde vorm zoals jij ook behandeld wil worden. Wil jij niet aangestaart worden als een gek omdat je zegt dat je niet dol bent op de zomer. Staar hen dan ook niet aan als een gek als iemand zegt dat hij dol is op de zomer. Behandel anderen zoals je zelf behandeld wil worden. En laat je hier niet gek maken door anderen!

Dus, wees jezelf, wees respectvol, maak jezelf niet gek, blijf ademenen en we hopen volgend jaar op een mooie koude en witte winter! Zo... en nu nog even genieten van een avondje nachtvorst!