Winter is coming...

Donderdag 31 Juli 2014 at 9:04 pm

Met dank aan Nap, maar Nederland is er weer klaar voor! Pepernoten!!! Dan zullen de rookworst, snert en warme choco wel snel volgen :D Verdomt... die laatste ligt ook al in de supermarkt!

 

Ohhhh.... vrouwen...

Dinsdag 29 Juli 2014 at 10:14 pm

De Belgen hebben er ook last van... een fijne zomerdepressie! Maar blijkbaar zijn het wel alleen de Belgische vrouwen! De redenen zijn nogal vreemd:

  • Bij mama's kunnen reizen en de opvang van de kinderen hen zorgen baren
  • Meer tijd doorbrengen met je partner als je relatieproblemen hebt, kan erg stresserend zijn.
  • Wie zich vaak eenzaam voelt en weinig sociale contacten heeft, kunnen de zomermaanden een uitdaging vormen. Deze warme, zonnige periode kan lang duren als je niemand hebt om je zomerse ervaringen mee te delen.
  • Als je complexen hebt over je uiterlijk, dan is deze periode het moeilijkst om jezelf weg te stoppen achter een dikke laag kledij.

Volgens mij stappen ze over nogal wat andere punten heen... maar ja... het blijft een belgisch opinieblaadje! :D

 

Gniffel...

Donderdag 17 Juli 2014 at 2:33 pm

Godzijdank zijn er ook betrouwbare bronnen die ons in 7 redenen uitleggen waarom het warm is:

"Vandaag is het warm weer. Wij zetten voor u zeven redenen op een rij waarom het warm weer is.

1. Het is zomer.

2. Het is zonnig.

3. Er is weinig bewolking."

(dankbaar voor de gulle lach van de speld!)

 

pfffff...

Dinsdag 08 Juli 2014 at 9:42 pm

Het KNMI kopte "Juni was vrij warm en zonnig" omdat het 0.6 graden warmer was dan gemiddeld, maar er is ook 11 mm (11 liter per vierkante meter) minder aan regen gevallen (dus droger en het viel in maar een paar buien) en er is ruim 25 uur meer zon geweest (dat is dus 3-4 meer dagen zon)! Dus ze hebben gelijk hoor, maar vrij warm en zonnig... het is gewoon zomer! Dan heeft de natuur het moeilijk, er is minder regen, het is warmer, de droogte gaat aantrekken en vooruitkijken werkt ook niet want Juli zal ook wel vrij warm en zonnig worden... sterker nog, ik durf de gok voor Augustus ook wel aan! :D