Dipje in aantocht... jippie!

Zondag 24 April 2011 at 10:23 pm

Als je de ensemble voorspellingen in de gaten houd zie je ineens dinsdag een kortstondig dipje verschijnen... dat wordt een drukke dag... boodschappen doen, huis opruimen, afwassen, de ramen zemen, de tuin onderhouden, de buitboel schilderen... want daarna wordt het weer warm... dan kan dat natuurlijk allemaal niet meer ;)

Ps. naar aanleiding van het vorige berichtje... de kans is groot dat we dit jaar een natte zomer kunnen verwachten... jippie?!

 

Neeeeeeeeeeeeeeeeeee

Zaterdag 23 April 2011 at 12:13 am

Wtf... lees ik net toch op elsevier.nl dat het de komende maanden droog en warm blijft... Echt! Vroeger konden ze nog geen week voorspellen maar de glazenbolbediende van MetroVista (voorheen weeronline)... Waar zijn schuilkelders als je ze nodig hebt?!

 

Orginaliteit in moeilijke dagen...

Maandag 18 April 2011 at 2:59 pm

Af en toe heb ik het idee dat ik deze site moet sluiten!

Niet omdat er geen intresse is (want het is lekker druk de afgelopen tijd en dat zal de komende week met het 'heerlijke' weer ook wel zo blijven. Want het wordt warm lieve mensen... het is april, de gemiddelde temperatuur zou 15.2 graden moet zijn en er staat een week aan te komen van 20 tot 23 graden!

Niet omdat ik er geen zin in heb... ik vind het heerlijk om te zien dat we hier met een klein groepje zielsverwanten samen de wereld wakker kunnen houden! Dat we daardoor af en toe weer eens het nieuws halen! Dat maakt zin!

Niet omdat het te veel werk is, want ik vind het juist fijn om af en toe weer eens in de pen te kruipen om een stukje leed van me a te schrijven!

Nee, het is een stukje gebrek aan orginaliteit van anderen. Mensen die dan ineens willen meeliften op ons zeer beperkte succes. Geen eigen idee of identiteit en dan lekker iets van anderen jatten! Wij hebben samen zomerdepressie.net gebouwd. In de reacties, tips en stukjes zie onze inzet en orginaliteit terug... en sinds vorige jaar juli zag ik ineens zomerdepressie.nl verschijnen. Leuk he... als mensen dan .nl erachter typen krijg je ineens een andere site. Over inhoud, vormgeving of interactiviteit laat ik me niet uit, maar dit is toch jammer?!

En waar word ik dan echt verdrietig van? Ik heb de maker nog tips gegeven en bevestigd dat ik concurrentie geen bezwaar vind. Iets wat ik ook geen probleem vind, maar dat er dan ook achter je rug om een domeinnaam wordt geregistreerd die een kopie is van deze domeinnaam is natuurlijk wel heel treurig :'(

Mag ik die mensen een lange, zonovergoten hete, warme en klamme lente en zomer toewensen. En ons de koelte en mooie weer?! Fijn hé!