Opleving...

Vrijdag 16 Mei 2008 at 12:35 pm Momentje... tot dinsdag sta ik buiten te genieten van het weer :-)
 

Glaasje water, glazenwasser...

Dinsdag 13 Mei 2008 at 4:19 pm

Het is een beetje stil geweest van mijn kant... niet omdat ik een hekel aan de site heb gekregen, of omdat ik een spontane voorliefde voor de zon heb gekregen... maar als ik mijn pc aanzet wordt het nog warmer in huis... en ik was naarstig op zoek naar voldoende water om de dorst te verdrijven... want wat blijkt:

13 mei 2008 - Door het zeer zonnige, droge en warme weer is de droogte sterk toegenomen. De tweede helft van de week gaan er buien vallen. Lokaal kan dat veel water opleveren maar dat maakt nog geen einde aan de droogte in ons land. Bovendien blijft het vrij warm. 

(knmi.nl)

Met andere woorden... we steven af op een zomer als 2006... waarbij we water te kort kwamen... waar blijft de AH nu... met hun HAMSTEREN! reclame?

PS. Mag ik even melden wat een slordige site die van KNMI af en toe is... ik had in het artikel hieronder een link gebruikt... die tekst waar ik naar verwees hebben ze helemaal weg gehaald en vervangen door o.a. bovenstaande... wat is dat nou voor een archief... dan kan ik het net zo goed in de bibliotheek van de TU Delft zetten :-(

 

Zware tijden met 'mooi weer'!

Zondag 04 Mei 2008 at 2:11 pm De zware tijden zijn weer aangebroken. Het is weer 'mooi weer'. Een term die alleen mensen van bedenkelijk allooi en blijkbaar het KNMI gebruiken. Zij defenieren mooi weer als ADS dagen... Above Temp, Dry en Sunny... tuurlijk, zo kan je alles wetenschappelijk maken... met afkortingen. Nog even we gaan Leuke Uitgelezen Luierdagen ook als term gebruiken! Vreemde vogels... die wetenschappers!