Emotioneel....

Donderdag 28 Februari 2008 at 12:08 pm Met dank aan Joeri... eindelijk meer mensen die ons begrijpen. En nog wel op hyves...en nog wel met de mooie naam van zomerdepressie... ik wordt gewoon een beetje emotioneel... <slik>
 

De staat...

Zondag 24 Februari 2008 at 8:59 pm

Het KNMI heeft een nieuw boekje uit: "De staat van het klimaat" en dat hebben ze aangeboden aan ons opperhoofd! Altijd leuk om dan dit soort dingen in het persbericht te lezen:

Met de toename van het wetenschappelijk onderzoek groeit ook de kennis van het klimaatsysteem, die wordt ingezet bij de ontwikkeling van klimaatbeleid. De auteurs van de brochure signaleren positieve beleidsontwikkelingen op nationaal, Europees en mondiaal niveau. Om de klimaatverandering te temperen, wordt in Europa ingezet op meer energiebesparing, een groter aandeel hernieuwbare energie en versterking van het emissiehandelssysteem.

Dus nu we weten dat de wereld naar de klote gaat, de zomers vreselijk zijn, de winters verdwijnen en de kans op een elfstedentocht bijna geheel is verdwenen doen we er nu wel onderzoek naar! Gelukkig... dan kunnen we in de toekomst zeggen dat we nu weten dat het komt door de mens! Dat zou mooi zijn... toch?!

 

Het is weer zover...

Woensdag 13 Februari 2008 at 11:27 am

Terwijl ik nog lig te genieten van de nacht en de mist lang blijft hangen heb ik even een blij moment. Dit is het weer... koud, mistig, aanvriezend in de nacht op ruiten...

Maar op mijn werk wordt ik alweer getergt door mensen die enthousiast roepen dat het volgende week "misschien alweer 12 graden wordt"! Jippie... en dat zijn dezelfde mensen die volgende week gaan lopen klagen dat het regent... natuurlijk regent het! 12 graden... dan verdien je ook klote weer!

Geniet er deze dagen even van... vrijdag, zaterdag en zondag de gordijnen dicht en dan maandag - woensdag nog genieten. En daarna... daarna gewoon weer aan de Prozac ;-)